nazmi28 Original poster Aktif Üye 7 Ocak 2017 47 3 43 7 Ara 2019 #1 Arkadaşlar etab 5 tablet için stabil şarjı iyi sorunsuz rom öneriniz var mı ? Naugat yada marsmallow olursa daha iyi olur.şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar etab 5 tablet için stabil şarjı iyi sorunsuz rom öneriniz var mı ? Naugat yada marsmallow olursa daha iyi olur.şimdiden teşekkürler.
ReeLperesT Administrator 30 Mar 2015 350 228 Cihaz Redmi Note 3 Pro ROM Global Stock 7 Ara 2019 #2 Forumda paylaşılan rom konularında yorumları okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz.
nazmi28 Original poster Aktif Üye 7 Ocak 2017 47 3 43 7 Ara 2019 #3 Baktım biraz ama konu içerikleri teşekkürle geçiyor..Sizin tavsiyeniz var mı ? Bütün rom konuları da zaman alır tek tek gözatmaya kalksam..
Baktım biraz ama konu içerikleri teşekkürle geçiyor..Sizin tavsiyeniz var mı ? Bütün rom konuları da zaman alır tek tek gözatmaya kalksam..
ReeLperesT Administrator 30 Mar 2015 350 228 Cihaz Redmi Note 3 Pro ROM Global Stock 8 Ara 2019 #4 nazmi28' Alıntı: Baktım biraz ama konu içerikleri teşekkürle geçiyor..Sizin tavsiyeniz var mı ? Bütün rom konuları da zaman alır tek tek gözatmaya kalksam.. Genişletmek için tıkla ... Hiç etab kullanmadım. O yüzden tavsiyede bulunamam. En fazla görüntülenen ve cevap alan romlara göz atarsanız daha iyi olur.
nazmi28' Alıntı: Baktım biraz ama konu içerikleri teşekkürle geçiyor..Sizin tavsiyeniz var mı ? Bütün rom konuları da zaman alır tek tek gözatmaya kalksam.. Genişletmek için tıkla ... Hiç etab kullanmadım. O yüzden tavsiyede bulunamam. En fazla görüntülenen ve cevap alan romlara göz atarsanız daha iyi olur.
B boracaglayan Kayıtlı Üye 12 Mar 2020 3 0 25 Cihaz etab 5 15 Mar 2020 #5 nazmi28' Alıntı: Baktım biraz ama konu içerikleri teşekkürle geçiyor..Sizin tavsiyeniz var mı ? Bütün rom konuları da zaman alır tek tek gözatmaya kalksam.. Genişletmek için tıkla ... Bulduğunuz bir rom varmı şarjı iyi giden
nazmi28' Alıntı: Baktım biraz ama konu içerikleri teşekkürle geçiyor..Sizin tavsiyeniz var mı ? Bütün rom konuları da zaman alır tek tek gözatmaya kalksam.. Genişletmek için tıkla ... Bulduğunuz bir rom varmı şarjı iyi giden