@ozgur34 öncelikle şu konuya açıklık getirelim kardeşim, senin şikayet ettiğin romlar benim değil Bu konuyu ben açmadığım gibi ne siteyle ne yöneticileriyle en ufak ilişkim var. Telefonumu root edip kullandığım için her yeni güncelleme geldiğinde bu konu da paylaşılan güncel stok romu indirip kurarım ve şimdiye kadar en ufak sıkıntıyla karşılaşmadım. Peki sana neden her seferinde cevap yazıyorum, çünkü arkadaşlar ne güzel ihtiyacımız olan dosyaları paylaşıyorlar, ben de çorbada tuzum bulunsun mantığıyla, bildiğim bir konuda sorun yaşayan sana yardım etmek istedim. Ben bilgisayar yazılımcısı mıyım ? Hayır 27 yaşında ortama bir bilgisayar bilgisi olan bir avukatım. Ama sana yardımcı olamadığımı gördüğüm için artık cevap yazmayacağım, bu sondur Ancak konuyu okuyan ve telefonunu güncelleştirmek yahut herhangi bir yazılımsal sorundan kurtarmak için bu dosyalara ihtiyacı olan arkadaşlara sözüm şudur ki, dosyalar sağlamdır gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Umarım kimseyi kırmamışımdır, saygılar sevgiler.