[FASTBOOT][5 MAYIS] GM 5 Android 7.1.1 Stock Rom

Ellerine sağlık hocam ama bende bir sorun oluştu İNSTALL NLC17C dosyasını çalıştırıyorum açılıyor 1 sn sonra kendi kendine kapanıyor sıkıntı nedir ?

Ellerine sağlık hocam ama bende bir sorun oluştu İNSTALL NLC17C dosyasını çalıştırıyorum açılıyor 1 sn sonra kendi kendine kapanıyor sıkıntı nedir ?
Bendede oyle bir sorun olustu
Fakat konu sahibinde oyle bir sorun yok bi driverlara bakin eksiklikler olabilir

ADB DRİVERLAR VE MİNİMAL YUKLU BASKA NE yüklü olmalı ki diğer stock romu atarken sıkıntı çıkmıyordu

Deniyorum hocam şimdi
[doublepost=1496864386,1496863797][/doublepost]Maalesef sıkıntı hala devam ediyor

ZİP DOSYASININ İÇİNDEKİLERİ MASAÜSTÜNE BİR KLASÖR AÇIP ORAYA ÇIKARIN AMA KLASÖRÜN İSMİNDE BOŞLUK OLMASIN.

• Like
Tepkiler: Dr.Techno™
Bu rom dual için uyumlumu çünkü romu yukledim ikinci sim çalışmamaya başladı

Sanırım ben yanlış kurdum komut ekranında telefonunuza hangi model yaziyordi ama telefon modelleri yazmiyordu bende rastgele b ye basip kurdum o yüzden oldu neyse ellerinize sağlık

Sanırım ben yanlış kurdum komut ekranında telefonunuza hangi model yaziyordi ama telefon modelleri yazmiyordu bende rastgele b ye basip kurdum o yüzden oldu neyse ellerinize sağlık

Tool çalışmama gibi bir durum olursa stok rom bölümündeki altrenatif yükleyiciyi kullanabilirsiniz