Dr.Techno™
Yönetici
Düzelttim ilk mesaj da var.temmuz hangisi
Düzelttim ilk mesaj da var.temmuz hangisi
Video çekebilirsiniz sakıncası yok bana video linki verirseniz ben de konuya eklerimMerhaba ben romunuzu kurulumu video olarak çekmek istiyorum da altta da sizin romunuzu link koymak istiyorum acaba sakıncası var mı ? sizden çalmak gibi olmasın da sizden izin almak istedim.
Olmuyor sizin kapatmanız lazım.Stock room yükleyip telefonu yeniden başlattıktan sonra bootloader kilidi ve usb hata ayıklama kendiliğinden kapalı halde olmuyor mu ?
Stock room yükleyip telefonu yeniden başlattıktan sonra bootloader kilidi ve usb hata ayıklama kendiliğinden kapalı halde olmuyor mu ?
Telefonumu değiştirdim. Yedeklenecek başka telefon bulursam vereyim.temmuz ayını mega dısında lınk verırmısınız
haydaaaaaaaaaaaaaTelefonumu değiştirdim. Yedeklenecek başka telefon bulursam vereyim.
acıl yardım edıncıhaza yukledım ama root basarılıdır dedı telefon kapandı acılmıyor sımdıde hıc tepkı vermıyor napmak lazım
Romu kendim denedim ve çok fazla deneyen var hiç kimsede sorun yok. Yanlış bir işlem yapmışsınızdır.stok romu kurdum başarılı dedi ekran kapandı ve bir daha açılmadı şimdi tepki vermiyor telefon hardbrick oldu
ilk kez rom atmıyorum Başarılı şekilde kuruldu dedi çıkmak için tuşa basın dedi cihaz hardbrick olduRomu kendim denedim ve çok fazla deneyen var hiç kimsede sorun yok. Yanlış bir işlem yapmışsınızdır.
Romu uploud etmeden önce denedim sorun yok.ilk kez rom atmıyorum Başarılı şekilde kuruldu dedi çıkmak için tuşa basın dedi cihaz hardbrick oldu :emoji_grinning:
bugün yakındaki servise gitti geldi telefon ama şuan servis yok diyor.. Anakart değişti servis yok diyor neden olabilir.Romu uploud etmeden önce denedim sorun yok.