Fatih wifi

Furkankagan

Original poster
Kayıtlı Üye
21 Kas 2015
38
2
Fatih wifi sifresini arkadaslar yazip girdi benle beraber internetten bulmustuk benim bi sucum olurmu ben hic girmedim fatih wifisine arkadaslar girdi nolur acil yazin lütfen onlara da bisi olurmu bi yazin

Büyük Fatih yanı baş harfi büyük ise buna tabletler normalde baglanamiyor. Yasak. Crackledikten sonra bağlantı oluyor. Mac adresini direk alıyorlar, oradan da hangi mac hangi seri no isminle eslesiyor. Arkadaşın ve ya sen. Bunun cezası 5 gün uzaklaştırma. Hem cihaz yöneticisi sildigin için hemde Wi-Fi hacklemis sayılarak bilişim suçu işlediğin için.

Yanı 5 gün uzaklaştırma 2. Dönem verilecek hemde ilk hafta bekle ve şaka şaka bişi olmaz. Sıkıntı yapma.

Saka yapmiyo cok ciddi. Kucuk fatihte internet olmadigindan baglanmak suc degil fakat buyuk fati aginda internet oldugu icin eger baglanip vpn ile kullanirsan meb okuluna yazi gonderiyor. Yerinde olsam girmez ve o giren arkadaslarini uyarirdim. Madem giriyon ceza gelmesini istemiyorsan vpnsiz gir :)

Hyr ben girmedim ben sadece beraber bulduk sifreyi ben girmedim bana bisi olurmu onu söyleyin

Heeee girmediysen olmaz ama arkadaslarina soyle bilgeleri olsun vpnsiz girince ceza gelmiyo

Furkankagan' Alıntı:
Hyr ben girmedim ben sadece beraber bulduk sifreyi ben girmedim bana bisi olurmu onu söyleyin

Girsen bile bir sorun olmaz. Problem etme. MEB sifre için öğrenci yakmaz. Hele bakan avcı ise.

Keserler girtlagini. Yav bisey olmaz ne korkuyon la dalga geciyoz surda kesmezler seni korkma :goodbye:

Bizim müdür yardımcısı bir uygulamayla bulmuş şifresini. Arada yan sınıfınkine bağlanırım diyodu. Herhalde google p. Den bişeler falan indiriyo. ;D

00akikoko' Alıntı:
Bizim müdür yardımcısı bir uygulamayla bulmuş şifresini. Arada yan sınıfınkine bağlanırım diyodu. Herhalde google p. Den bişeler falan indiriyo. ;D

Arkasından konuştun gıybet ettin.
Eğer dediğin şeyi de indirmesiyle iftira attin. 1 cümle ile 2 günah. Ayvayi yedin sen.

mustioo' Alıntı:
00akikoko' Alıntı:

Eğer dediğin şeyi de indirmesiyle iftira attin. 1 cümle ile 2 günah. Ayvayi yedin sen.

Bende şifresi vardı ama daha dün baglandım.port denemeleri falan yaparken silindi gitti.

mustioo' Alıntı:
00akikoko' Alıntı:

Cehennemde dublex evim hazır:)