Furkankagan
Kayıtlı Üye
Fatih wifi sifresini arkadaslar yazip girdi benle beraber internetten bulmustuk benim bi sucum olurmu ben hic girmedim fatih wifisine arkadaslar girdi nolur acil yazin lütfen onlara da bisi olurmu bi yazin
Furkankagan' Alıntı:Hyr ben girmedim ben sadece beraber bulduk sifreyi ben girmedim bana bisi olurmu onu söyleyin
Furkankagan' Alıntı:Hyr ben girmedim ben sadece beraber bulduk sifreyi ben girmedim bana bisi olurmu onu söyleyin
Kardeşim burası mahalle değil biraz daha düzgün konuş.Uyarı aldınız.mrlndgn' Alıntı:La nolacak herkes giriyor
00akikoko' Alıntı:Bizim müdür yardımcısı bir uygulamayla bulmuş şifresini. Arada yan sınıfınkine bağlanırım diyodu. Herhalde google p. Den bişeler falan indiriyo. ;D
mustioo' Alıntı:00akikoko' Alıntı:Bizim müdür yardımcısı bir uygulamayla bulmuş şifresini. Arada yan sınıfınkine bağlanırım diyodu. Herhalde google p. Den bişeler falan indiriyo. ;D
Arkasından konuştun gıybet ettin.
Eğer dediğin şeyi de indirmesiyle iftira attin. 1 cümle ile 2 günah. Ayvayi yedin sen.
mustioo' Alıntı:00akikoko' Alıntı:Bizim müdür yardımcısı bir uygulamayla bulmuş şifresini. Arada yan sınıfınkine bağlanırım diyodu. Herhalde google p. Den bişeler falan indiriyo. ;D
Arkasından konuştun gıybet ettin.
Eğer dediğin şeyi de indirmesiyle iftira attin. 1 cümle ile 2 günah. Ayvayi yedin sen.