L-USER
Kayıtlı Üye
şimdi şöyle bişey var benim tabletimin dokunmatiği bozuk bende kalemle kullanıyorum ben android 6 ve üstü rom kullanınca kalem dikey ekranda kullanılmıyorAma son uygulamalar tuşu ve diğertuşlar atanabiliyor
şimdi şöyle bişey var benim tabletimin dokunmatiği bozuk bende kalemle kullanıyorum ben android 6 ve üstü rom kullanınca kalem dikey ekranda kullanılmıyorAma son uygulamalar tuşu ve diğertuşlar atanabiliyor
[TOOL] ETAB 5 Dokunmatik Kalibrasyon Aracı v1.1 bunu deneşimdi şöyle bişey var benim tabletimin dokunmatiği bozuk bende kalemle kullanıyorum ben android 6 ve üstü rom kullanınca kalem dikey ekranda kullanılmıyor
Selamlar.Öncelikle paylaşımınız için teşekkür ediyorum.Bu romu kurdum ancak şöyle bir sorunla karşılaştım, Bluetooth kulaklık ile müzik ya da film falan dinlerken ses hızlandırılmış olarak geliyor.Normal hoparlörden ya da kablolu kulaklıkla dinlerken herhangi bir sorun olmuyor.Bu sorunla karşılaşıp çözen kimse var mı acaba?
Bu benim paylaştığımMERHABA ARKADAŞLAR BOL ÖZELLEŞTİRMELİ VE ÇOK BEĞENDİĞİM ROMU PAYLAŞMAKTAYIM.BANA GÖRE EN PERFORMANSLI ROM BUDUR AMA HIZ AÇISINDAN BEĞENMEYENLER MODDİNG BÖLÜMÜNE BAKABİLİRLER.
HATALAR
DAHİLİ SON UYGULAMALAR TUŞU. (Aslında sadece tek dokunuşta çalışmıyor ama 4 6 saniye felan basınca çalışıyor)
KAMERAYI VS. KULLANIRSANIZ BEYAZ EKRAN VERİR.
BEYAZ EKRAN ÇÖZÜMÜ:EĞER KAMERAYA GİRDİĞİNİZDE BEYAZ EKRAN VERİRSE TABLETİ TÜM TUŞLARIYLA KAPATMAYA ZORLAYIN VE YENİDEN BAŞLATIN VE BEYAZ EKRAN SORUNU ÇÖZÜLECEKTİR.BU BEYAZ EKRAN SORUNU LİNEAGE OS TABANLI OLDUĞUNDAN KAYNAKLANIYOR.
detaylı video
kurulum
twrp 3.1 gerekir
ROM+GAPPS yu indirin.
Wipe data/system/dalvik/cache yapın sırasıyla
1-ROM
2-GAPPS
NOUGAT keyfini çıkarın
LİNKLER
The Open GApps Project322.02 MB file on MEGA
mega.nz
(ARM/7.1/PİCO)
Tamam hocam.Teşekkürler.
Hasan kardeş bana lolipop , marshmallow ve nougat için ayrı ayrı 3 rom önerirmisin stabilite önemli benim için videoları 1080p sorunsuz oynatacak bir de hızlandırma için bir sürü zip vermişsin v8 v9 falan ben hangisini kurayım onların ve kurduktan sonra hız testi ni nasıl ölçebilirim ?Rica ederim