General Mobile 4G Xposed Installer Framework Kurulumu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eyvallah kardeşim

Wes' Alıntı:
General Mobile 4G cihazı için Xposed Installer Kurulumunu aşağıda anlattığım şekilde yapabilirsiniz.

Anlatıma başlamadan önce belirtmekte fayda var; yapacağınız işlemler sonucunda oluşabilecek sorunlardan ben veya forum.turkdevs.com sorumlu tutulamaz. Anlatılan herşey önce kendi cihazımda denenmiş olup daha sonra sizlerle paylaşılmıştır.

Kurulum:

- Öncelikle cihazınızda TWRP kurulu olmalı. Kurulu değilse verdiğim linkten kurabilirsiniz; General Mobile 4G TWRP 3.0.2-3
- Aşağıdaki linklerden framework dosyalarını indirip telefona atın.
- TWRP girdikten sonra Install seçeneğinden indirdiğiniz dosyayı yükleyin ve cihazı yeniden başlatın.
- Cihaz açıldıktan sonra "Xposed Installer Material.apk" dosyasını kurun.
- İşlemler bu kadar. Xposed Framework kurulmuş olacaktır.

Not: Yüklediğiniz her modül için Xposed Installer uygulamasından modülü aktif ettikten sonra cihazı yeniden başlatmalısınız.

Download:

[hide]
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
[/hide]

Dosyaları mobilden indirmek için MEGA uygulamasını kurmuş olmanız gerekmektedir.

Ekran Görüntüleri

MJ76y6.png

z4XmrD.png

abi öncelikle tesekkürler ben bunu rr romda kullanabilirmiyim? romu bu forumdan indirdim.twrp kurulu.

cm 13 e olur mu? bide sizce gerek var mı? eskiden greenyf kullanıyordum lisans da almıştım ise yarıyordu sizce gene gerek var mı ?

teşekkürler

Cvp: RE: General Mobile 4G Xposed Installer Framework Kurulumu

Rafet Çolak' Alıntı:
abi ben rr rom 32 bit tabanlı kullanıyom stock için olanınımı indirecem?

Evet