Abi cok saol adamsin :heart:
B bilonemsi Kayıtlı Üye 1 Kas 2016 #42 yaa mega kurulu bendd zatem aktif kullanicisiyim lakin linklere tikladigimda reklamlar geliyor acilan bir indirme yeri yok yardimci olabilir misin
yaa mega kurulu bendd zatem aktif kullanicisiyim lakin linklere tikladigimda reklamlar geliyor acilan bir indirme yeri yok yardimci olabilir misin
gazisengul Kayıtlı Üye 17 Kas 2016 #45 Cvp: General Mobile 4G Xposed Installer Framework Kurulumu Teşekkürler.
M mustafa1881 Kayıtlı Üye 23 Kas 2016 #46 Cvp: General Mobile 4G Xposed Installer Framework Kurulumu teşekkürler
W Wes Administrator 6 Nis 2017 #52 saloo28' Alıntı: gm 5 plus ta olurmu android sürümüm 7.1.1 Genişletmek için tıkla ... Olmaz. Nougat için henüz çıkmadı. çıkacağını da sanmıyorum açıkçası.
saloo28' Alıntı: gm 5 plus ta olurmu android sürümüm 7.1.1 Genişletmek için tıkla ... Olmaz. Nougat için henüz çıkmadı. çıkacağını da sanmıyorum açıkçası.
S scaniaman0102 Kayıtlı Üye 14 Nis 2017 #53 zipi flaşlıyorum fakar başarısız oluyor YARDIM EDERMİSİNİZ
W Wes Administrator 15 Nis 2017 #54 scaniaman0102' Alıntı: zipi flaşlıyorum fakar başarısız oluyor YARDIM EDERMİSİNİZ Genişletmek için tıkla ... Hata nedir?
scaniaman0102' Alıntı: zipi flaşlıyorum fakar başarısız oluyor YARDIM EDERMİSİNİZ Genişletmek için tıkla ... Hata nedir?