Hocam bootlogo değişmedi kurulum yaptıktan sonra eski kullandıgım romun arkaplan resmi bile değişmedi anlattıgınız şekilde yaptım hatta atlamıs olabilecegimden iki kez denedim yine bootlogo ve arkaplan değişmedi kurulumdan sonra yanlıs yaptıgım bişeymi varonur5488' Alıntı:
Gitgat hocam... Gitgatın boot logosunu nasıl kaldırabilirim açılışta direk siyah miui yükleme ekranı gelsin istiyorum yardımcı olırmusunuzonur5488' Alıntı:@"Demonhard"
Boot logo yu bilerek değiştirmedim.isteyen istediğini kullansın.eski kullandığın romun bootlogosu gelir ters bir şey yok.eski kullandığın rom hangi rom
http://forum.turkdevs.com/konu-logo-bootanimation-miui-8-style.html bunu hiçbir işlem yapmadan custom recoveryden flashla kapalı şarj moduda var.Demonhard' Alıntı:Gitgat hocam... Gitgatın boot logosunu nasıl kaldırabilirim açılışta direk siyah miui yükleme ekranı gelsin istiyorum yardımcı olırmusunuzonur5488' Alıntı:@"Demonhard"
Boot logo yu bilerek değiştirmedim.isteyen istediğini kullansın.eski kullandığın romun bootlogosu gelir ters bir şey yok.eski kullandığın rom hangi rom