6.0.1 için var mı peki?7.1.1 için henüz Xposed çıkmadı.
6.0.1 için var mı peki?7.1.1 için henüz Xposed çıkmadı.
Soruma cevap verebilecek biri varmıHocam Miui 8 in üzerine kurmak istiyorum fakat veriyi biçimlendir yapmadan direk temizle yapıp romu flaşlasam sorun olur mu ?
ben sadece systemi wipelayıp flashlayınca media durdu hatası veriyordu veriyi biçimlendir deyip kur( bu hexagondaydı ama )Soruma cevap verebilecek biri varmı :emoji_slight_smile?
Veriyi biçimlendir yapınca dahili depolamadaki dosyalarda dahil herşey silinmiyor mu ?ben sadece systemi wipelayıp flashlayınca media durdu hatası veriyordu veriyi biçimlendir deyip kur( bu hexagondaydı ama )
siliniyor wipe a girip alltaki çubuğu kaydırın siz pc yoksaVeriyi biçimlendir yapınca dahili depolamadaki dosyalarda dahil herşey silinmiyor mu ?
Tamamdır wipe tan temizle yapıp dosyaları flaşlarsam sorunsuz bir şekilde kurmuş olur muyum çünkü şu anlık yanimda PC erişimi yoktasiliniyor wipe a girip alltaki çubuğu kaydırın siz pc yoksa
Hocam sorumu cevaplayacak biri varmı günlerdir soruma cevap bekliyorum lütfenHocam Miui 8 in üzerine kurmak istiyorum fakat veriyi biçimlendir yapmadan direk temizle yapıp romu flaşlasam sorun olur mu ?
Koskocaman forumda 1 kişi yokmu sorumu cevaplayacak ya ?Tamamdır wipe tan temizle yapıp dosyaları flaşlarsam sorunsuz bir şekilde kurmuş olur muyum çünkü şu anlık yanimda PC erişimi yokta
[doublepost=1494009419,1493663717][/doublepost]
Hocam sorumu cevaplayacak biri varmı günlerdir soruma cevap bekliyorum lütfen