akalem
Kayıtlı Üye
6.0.1 için var mı peki?7.1.1 için henüz Xposed çıkmadı.
6.0.1 için var mı peki?7.1.1 için henüz Xposed çıkmadı.
6.0.1 için var mı peki?
Soruma cevap verebilecek biri varmı ) ?Hocam Miui 8 in üzerine kurmak istiyorum fakat veriyi biçimlendir yapmadan direk temizle yapıp romu flaşlasam sorun olur mu ?
ben sadece systemi wipelayıp flashlayınca media durdu hatası veriyordu veriyi biçimlendir deyip kur( bu hexagondaydı ama )Soruma cevap verebilecek biri varmı :emoji_slight_smile ?
Veriyi biçimlendir yapınca dahili depolamadaki dosyalarda dahil herşey silinmiyor mu ?ben sadece systemi wipelayıp flashlayınca media durdu hatası veriyordu veriyi biçimlendir deyip kur( bu hexagondaydı ama )
siliniyor wipe a girip alltaki çubuğu kaydırın siz pc yoksaVeriyi biçimlendir yapınca dahili depolamadaki dosyalarda dahil herşey silinmiyor mu ?
Tamamdır wipe tan temizle yapıp dosyaları flaşlarsam sorunsuz bir şekilde kurmuş olur muyum çünkü şu anlık yanimda PC erişimi yoktasiliniyor wipe a girip alltaki çubuğu kaydırın siz pc yoksa
Hocam sorumu cevaplayacak biri varmı günlerdir soruma cevap bekliyorum lütfenHocam Miui 8 in üzerine kurmak istiyorum fakat veriyi biçimlendir yapmadan direk temizle yapıp romu flaşlasam sorun olur mu ?
Koskocaman forumda 1 kişi yokmu sorumu cevaplayacak ya ?Tamamdır wipe tan temizle yapıp dosyaları flaşlarsam sorunsuz bir şekilde kurmuş olur muyum çünkü şu anlık yanimda PC erişimi yokta
[doublepost=1494009419,1493663717][/doublepost]
Hocam sorumu cevaplayacak biri varmı günlerdir soruma cevap bekliyorum lütfen