http://forum.turkdevs.com/konu/gm5-miui8-google-play-izin-sorunu-cozum.11949/#post-140197google hizmetleri çerçevesi yeterli izinleri alamıyor nasıl çözeceğiz bunu :/ dizimek çalışmıyor en basitinden :/
Sağolun linktekiyle hallettim, hocam bu romda şarj bitmiyor napcaz
Make full wipe and install with twrp againi have error Mi Cloud. How can i fix it? I cant start rom.
I Full wipe, but i have again this error,and i again cant start rom.Sağolun linktekiyle hallettim, hocam bu romda şarj bitmiyor napcaz
Gece şarj %1 gitmiş
[doublepost=1486738295,1486738241][/doublepost]
Make full wipe and install with twrp again
I dont have an idea about that, can you take a video while doing wipe and installing rom? Maybe devs in that forum can help you hereI Full wipe, but i have again this error,and i again cant start rom.
Beklemedeyken bendede öylede normalde hızlı gidiyo oda telin çöplüğü heraldeSağolun linktekiyle hallettim, hocam bu romda şarj bitmiyor napcaz
Gece şarj %1 gitmiş
[doublepost=1486738295,1486738241][/doublepost]
Make full wipe and install with twrp again
I fix this.I change to another language. Thanks for help.I dont have an idea about that, can you take a video while doing wipe and installing rom? Maybe devs in that forum can help you here
Kurban olayım şu romun Noguat için olanını çıkarsın biri. :emoji_grinning:
Aynen miui için henüz nougat patch rom yok geliştiriciler için varSanırım daha MIUI, Android 7 için yok.
Ayrıca bu telefon içim MM her zaman daha iyidir.
Sanırım daha MIUI, Android 7 için yok.
Ayrıca bu telefon içim MM her zaman daha iyidir.
forumda fastboot rom var 6.0.1 e kolayca dönebilirsiniz.Yaptık bi hata Nougata yükselttik, yüzümüze vurmayın. :emoji_grinning:
Keşke sürüm düşürmenin basit zararsız bir yöntemi olsa hemen MM e dönerdim.
[doublepost=1486894802,1486894639][/doublepost]Merhaba hocam, bu rom'daki kilit ekranını veya bazı ufak özelliklerini Nougat için olan MoKee ROM'da substratum veya xposed vs aracılığıyla kullanabilir miyiz? Var mıdır kaynak?