cihaza root kurma ve de sd kartı ayarlardan çıkart diyerek deaktif edip tema kurmayı dene şayet bende bu durumlar var ve temada hiçbir sorun yaşamıyorumtema değiştirdikten sonra sistem arayüzü durdu hatasının çüzümü yokmu.
sd kartı kullanamıyormuyuz peki sonra.cihaza root kurma ve de sd kartı ayarlardan çıkart diyerek deaktif edip tema kurmayı dene şayet bende bu durumlar var ve temada hiçbir sorun yaşamıyorum
ben kullanıyorum sorun yok şuanda temaları değiştirip deniyorum hiçbir sorun almadımsd kartı kullanamıyormuyuz peki sonra.
whatsapp uygulamasını, arka planda çalışan uygulamaları görüntülediğin yerde iken aşağıya doğru çek ve kilitle.Kilitli olmazsa pil tasarrufu için belirli aralıklarla açıp kapatıyor o yüzden gecikmeli alıyor olabilirsin kardeşim. Snapchat te ben bir sorun yaşamadım ama aldığın hata nedir snapte?Hocam bende yükledim bu arada ayrıca teşekkür ederim cidden güzel ama şöyle bir sorun var..
-Wp bildirimleri hemen gelmiyor mesela karşımdaki bana mesajı 16:30 da atmış oluyorsa 16:40 da bildirim geliyo bende bir yanlislik mı var bilmiyorum ama bildirimler de wp için herşey açık bu arada..
- Birde Snapchat açılmıyor play storeden sorunsuz indirdim fakat hesabımı açmaya çalışırken hata veriyor...
Çözümleri vardır inşallah bakarsanız sevinirim Teşekkürler
Ben sd kart kullanamiyorum takinca sistem arayuzu durdu diyo suan hertemada atiyorumben kullanıyorum sorun yok şuanda temaları değiştirip deniyorum hiçbir sorun almadım
sim kart ayarlarından tercih edilen ağ türünü 3g yap sorun çözülür.Gelen çağrıları alamıyorum. Herkes telefonun çalıyor diyor ama bana gelmiyor çağrı
Çok teşekkür ederim çözüldü sorun. Lakin 4G kullanırken bunun bir yolu yok musim kart ayarlarından tercih edilen ağ türünü 3g yap sorun çözülür.
Hattınız nedir. Bu bu sorun sadece birkaç kişide görüldü. Birde twrp den romdan başka bişey yüklediniz miÇok teşekkür ederim çözüldü sorun. Lakin 4G kullanırken bunun bir yolu yok mu
bildiğim kadarıyla hayır kaldırmayı dene direk bootloopmerhaba arkadaşlar romu uzun zamandır kullanıyorum.. birkaç sorun dışında güzel ilk olarak 4g de telefon çalmama sorunu.. ikinci olarak bu sorun değil aslında bir öneri şu gömülü miui uygulamalarıni market drive game vs gibi uygulamaları romdan çıkartamazmiyiz... yada geliştirici romu düzenlerken bunları kaldırabilirmi...
Mı walet FM radyo klavye falan kaldırılır ama diğerlerini kaldırmayın birbiriyle bağlantılıbildiğim kadarıyla hayır kaldırmayı dene direk bootloop
Hocam fn radyo yu açınca desteklemiyor diyor sende sorun varmıMı walet FM radyo klavye falan kaldırılır ama diğerlerini kaldırmayın birbiriyle bağlantılı