Ahmetay74
Kayıtlı Üye
hangi donanım eksikmiş?Tüh.guncelleme gelmeyecekmiş dostlar.gm 5 plus da Donanimsal eksiklik varmış.Orochi usta demiş.O dediyse doğrudur.Bu haliyle kullanmaya devam.
hangi donanım eksikmiş?Tüh.guncelleme gelmeyecekmiş dostlar.gm 5 plus da Donanimsal eksiklik varmış.Orochi usta demiş.O dediyse doğrudur.Bu haliyle kullanmaya devam.
İnternet hakkında sorun yaşayan arkadaşlar Güvenlikten Pil'e girin oradan uygulama pil tasarrufu ayarlarından uygulamaların tasarrufunu kısıtlama yok olarak değiştirin
Dostum Ana ekranda ' Güvenlik ' e tıkla > Pil seviyesi > Uygulama Pil tasarruf ayarları > uygulamaları aç ve MIUI Pil tasarrufunu Kısıtlama yok olarak değiştir sonra bir reboot at düzelirSelam,
Bahsettiğin işlemi dün gece denedim fakat olumlu sonuç alamadım maalesef
Ben 3 aydır bu romu severek kullanıyorum.Hic bir sorunu yok.Baska romlar bu tadı vermez.Discovery de bile bunu kullanıyordum.Miui ya benzer Flyme rom var. Bilgisi olan var mı?
Ben de hiç böyle bir sorun olmadı. Birkaç defa bağlanmadığını da ben de kuşkulanmış stok Roma geri dönmüştüm. O Rom da da aynı hatayı yapınca anladım ki ver romdan değil internet bağlantısından mış Kaç aydır kullanıyorum bağlanmama sorunu olmadı.Ayar yapman gerek.pil,ekran kilitleme kısımlarından. O uygulamaları arka planda kapanmasını önle.Arkadaşlar iyi akşamlar. Bazen internet açık olmasına rağmen (wifi-4g farketmiyor) Facebook Instagram vb. Uygulamalara girilmiyor sayfayı yenilemiyor bi çözümü var mı?
İndirilenler'den sağdaki üç noktaya basıp ayarlara gir. Mobil veri limitini sınırsız yap.Arkadaşlar birde mobil veri ile google playden indirme yapılmıyor o dosya boyutunu nasıl ayarliyoruz geçenlerde yazılmıştı sanırım ama şimdi bulamadım
Adamsınİndirilenler'den sağdaki üç noktaya basıp ayarlara gir. Mobil veri limitini sınırsız yap.
4G de iken bazen arama ekranı gelmiyordu bir de internet açıkken bazen bağlantı yok diyordu internetini kapatıp açınca düzeliyordu gerçekten çok iyi rom ama güncellenmesi gerek ve pil süresi aşırı iyiNormal aosp romlarda 3-3.5saat ekran süresi alırken bugün bunda 4.5s ekran süresi aldım.
Romun bildirim panelinden flash acilmamasi dışında hiçbir sorununa rastlamadım.Rom gayet akıcı arkadaşlar.
Güncelleme gelmez diyenler varsa da kesin gelebilir demiyorum ama gelme durumu var.
4G çok fazla çekmediği için kullanmıyorum o yüzden o sorunları yaşamadım.Şahsen güncelleme gelmemesi durumunda dahi çok çok iyi bir rom.4G de iken bazen arama ekranı gelmiyordu bir de internet açıkken bazen bağlantı yok diyordu internetini kapatıp açınca düzeliyordu gerçekten çok iyi rom ama güncellenmesi gerek ve pil süresi aşırı iyi