GM 5 Plus MIUI 8 STABLE [PATCH ROM]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asderdd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Xposed satın aldığım uygulamalar var.Onları kullancam nasıl bitiriyor telefonu
[doublepost=1498988251,1498988157][/doublepost]Xposed satın aldığım uygulamalar var.Onları kullancam nasıl bitiriyor telefonu

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim bu romu yükledim sormak istediğim , flash ışığı düzenlemsi oldumu? ayrıca araçların içerisinde E-postayı açtığımda E-posta durduruldu hatası alıyorum giriş yapamıyorum uygulamaya yardımcı olursanız sevinirim.
Kamera dan video kaydı yapılmıyor sizde de böyle bir sorun varmı.

Son düzenleme:
Q7a5pZ.png
vpbGj4.png

arkadaşlar merhaba yukarıda gördüğünüz gibi neden sürüm değişmedi bilgilendirirseniz sevinirim

Son düzenleme:
kameraya girince video kaydı yapan varmı sadece bende mi sorun var? bu konuda cevap verecek hiç mi kimse yok arkadaşlar el insaf.

kameraya girince video kaydı yapan varmı sadece bende mi sorun var? bu konuda cevap verecek hiç mi kimse yok arkadaşlar el insaf.

Birkaç mesaj önce çözümü yazdım, mesajları okumadan bu tür şeyler yazmayın.

çözüm sunduğunuzu görmedim arkadaşım olabilir insanlık halidir , üslubun yanlış tenkit etmene gerek yok , şimdi gördüm uyguladım memnun oldum ok

Son düzenleme:
Hocam merhaba rom güncelleniyor mu acaba ona göre kurucam? Cevap verirseniz sevinirim.

Hocam merhaba rom güncelleniyor mu acaba ona göre kurucam? Cevap verirseniz sevinirim.
Ben uzun zamandan beri bu romu kullanıyorum şu ana kadar hiç bir sıkıntısı yok Bu haliyle çok rahat kullanılabilir. Diğer siteden yapılan romu denedim. Bu kadar stabil degil ve şarjı uzun gitmiyor

@Asderdd hocam şuan du rom kurulu da bunu kurmak için vendor felan yüklemiyormuyuz açıklamalarda göremedim ama

s.a arkadaşlar romu yükledim yüklendi yazıyor ancak yeniden başlatınca twrp ekranı geliyor yine yedek vardı onu yüklüyorum yine twrp geliyor tel brick mi oldu acaba

@Asderdd hocam tek sorun var o da şu alt bar tuslarin beyaz olması orayi orjinal stock roma göre ayarlarsaniz daha çok indirilir romunuz bence, saygılar

En baştaki temanın adı nedir acaba link falan atabilirmisiniz bide

Merhaba. şarj göstergesinin %50 de takılı kalma sorununu bir türlü çözemedim bütün konuyu baştan sona inceledim ancak çözen bir arkadaşımızın yazısınada rastlamadım. bu problemi çözebilen var mı arkadaşlar?