kameraya girince video kaydı yapan varmı sadece bende mi sorun var? bu konuda cevap verecek hiç mi kimse yok arkadaşlar el insaf.
Ben uzun zamandan beri bu romu kullanıyorum şu ana kadar hiç bir sıkıntısı yok Bu haliyle çok rahat kullanılabilir. Diğer siteden yapılan romu denedim. Bu kadar stabil degil ve şarjı uzun gitmiyorHocam merhaba rom güncelleniyor mu acaba ona göre kurucam? Cevap verirseniz sevinirim.
Ben uzun zamandan beri bu romu kullanıyorum şu ana kadar hiç bir sıkıntısı yok Bu haliyle çok rahat kullanılabilir. Diğer siteden yapılan romu denedim. Bu kadar stabil degil ve şarjı uzun gitmiyor
olmazGm 5 cihaza olur mu bu rom
Yok direk yükle@Asderdd hocam şuan du rom kurulu da bunu kurmak için vendor felan yüklemiyormuyuz açıklamalarda göremedim ama
@Asderdd hocam tek sorun var o da şu alt bar tuslarin beyaz olması orayi orjinal stock roma göre ayarlarsaniz daha çok indirilir romunuz bence, saygılar
Ayarlarda var@Asderdd hocam tek sorun var o da şu alt bar tuslarin beyaz olması orayi orjinal stock roma göre ayarlarsaniz daha çok indirilir romunuz bence, saygılar
Hangi ayarlarda?Ayarlarda var
Ayarlarda var