Gerekli temizlemeleri twprden yap. Sonra romu tekrar flaşla düzelir büyük ihtimalle.Romu sorunsuz bir şekilde yükledim ancak açıldıktan sonra cihaz kimliği alınamıyor hatası alıyorum bu sorunu yaşayan başka biri varmı varsa sorunu nasıl çözdü çözemediyse geliştirici arkadaşlar bi yardımcı olabilir mi ? Bu sorunu daha önce başka cihazlarda da yaşadım farklı recoveryler deneyerek çözmeye çalıştım lakin hâlen sorunu çözebilmiş değilim.
Sayın adminim 1 yıl oldu.1 yıldan beri kullanıyorum. Artık yeni bir güncelleme gerekiyor. Şuna bir daha çalışma yapılamaz mi?
nougat sürümü neden çıkmıyor ya merak ettim nasıl olur acaba bir de ben bu romu hiç kurmamama rağmen miui şifresi istiyor sadece önceden one teams de olanı kurdum ondaki hesabın şifreyi giriyorum kabul etmiyor yardımcı olurmusunuz
[doublepost=1515004264,1514976419][/doublepost]Ben bu romu daha önce kurmadım ama yine de hesap şifre falan istiyor nasıl hallederimKaynaklara güncelleme gelmediği için nougat sürümü gelmiyor ki konu sahibinde artık bu telefon yok zaten.
Vedat beyy sizde de yoktu lakin siz yapabiliyordunuz testerlerleKaynaklara güncelleme gelmediği için nougat sürümü gelmiyor ki konu sahibinde artık bu telefon yok zaten.
Merhaba arkadaşlar
Miui8 yükledim fakat şarj göstergesi %50 de takılı kaldı yardımcı olabilecek birisi varmı acaba ne düşüyor ne yukseliyor
Asderdd kardeşim şu hyperx kernele de bi yama versen gm 5plusa forumda adeta gözler yumulmuş bitmiş herşey kernel güzel yalnız bootda kalıp mavi ekran gelip kapanıyor bunu da yaparsan gm5plus için sizden başka da bişi beklenmez. Kernel en önemli şey şarj için ve sizin kernelinizi her ne kadar hatalı da olsa kullanmak zorundayız şarj süresini en iyi veren o yardımınızı bekliyoruz.Nougat kernel ile bu sorunu çözebilirsiniz. Boş bir vaktim olursa yama vereceğim.
stok roma dönmek istiyorsan en kolay yol bu "GM 5 PLUS STOCK ROM TWRP NOUGAT [AROMA]" yüklemeden önce twrp de wipe a gir hepsini seç sil sonra yükleMerhaba arkadşlar ben romu kadırmak iatiyorum yardımcı olabilecek var mı lütfen tam hakim değilim bu konulara lutfen acil