GM 5 Plus MIUI 8 STABLE [PATCH ROM]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asderdd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bulduğum hatalar; Stock temalar dışında tema indirip kuruyorum buraya kadar problem yok ama cihazı yeniden başlat dediğimde cihaz yeniden başlıyor buraya kadar da problem yok neyse cihaz açılınca systemui ve launcher durduruldu hatası alıyorum ve wipe data yapana kadar geçmiyor
[doublepost=1485086828,1485086777][/doublepost]Bulduğum hatalar; Stock temalar dışında tema indirip kuruyorum buraya kadar problem yok ama cihazı yeniden başlat dediğimde cihaz yeniden başlıyor buraya kadar da problem yok neyse cihaz açılınca systemui ve launcher durduruldu hatası alıyorum ve wipe data yapana kadar geçmiyor

Emek veren arkadaşların eline sağlık.
Aicp 7.1.1'den buna geçmek istiyorum.
Sadece zip flaşlamam yeterli mi? Başka işleme gerek var mı?

Romu indiriyorum ama tam yükleyeceğim zaman zip dosyası hata veriyor defalarca indirdim ve denedim.
Cm14.1 kurulu şuanda problem nedir.

Elinize sağlık. Ekran görüntülerinde ki iOS temasını da paylaşır mısınız?

Benim bir kez şarjda ekran kilitlendi. Güç tuşuna uzun basarak telefonu kapatıp açabildim.
El feneri dışında hata göremedim çok hoş kullanımı.

bir önceki miui romun üstüne hiç sıfırlama yapmadan flaşlasam bir sıkıntı çkartır mı ?

3g kullanarak nasıl play Store'dan program indirebiliyorduk? İsrarla wifi bekliyor ama yok :)

Güvenlik/izinler'de google play hizmetleri gözükmüyor. Tekrardan temiz kurulum yaptım yine olmadı. yokmu bunun çözümü ? @Asderdd