allahdiyeniguana
Kayıtlı Üye
Ya hersey guzelde bu sim karti etkinlestirme bi dert bi turlu olmuyor rehberi yapamiyoruz bide bunlari cozcek hersey tamam yani
boşuna sıkıntı çıkartmayyın kendi kendinize gappsı düzgün yüklediniz mi hiç bir sıkını yok.Ya hersey guzelde bu sim karti etkinlestirme bi dert bi turlu olmuyor rehberi yapamiyoruz bide bunlari cozcek hersey tamam yani
stockta 26 saat gördüm vesselam. şahitlerim varboşuna sıkıntı çıkartmayyın kendi kendinize gappsı düzgün yüklediniz mi hiç bir sıkını yok.
[doublepost=1484344584,1484344407][/doublepost]@Asderdd sen ne yaptın ya...
Ekli dosyayı görüntüle 19
Tam olmadı aceleye geldi dediğin romda durum bu :emoji_slight_smile:
stockta 26 saat gördüm vesselam. şahitlerim var :emoji_slight_smile:
Evet sadece bunu kurmanız yeterli.7.1.1 rom üzerine direkt kura bilirmiyiz.
Teşekkürler.Evet sadece bunu kurmanız yeterli.
romun android sürümü ile uyumlu olmadığından böyle oluyor marshmallow ile uyumlu apk bul dene bihocam.emeginize saglik.
bir sorum olacak.romu kurdum gayet guzel ve akici yalniz bazi.uygulamalar yuklenmiyor ornegin turkcel hesabim ve letgo uygulamasi google playde bu uygulama cihaziniza uygun degil diyor netten apk indirdim onuda kabul etmedi.
sebeb ne olabilir
Olmaz,bende nougat rr 5.8.0dan gectim.Ellerinize sağlık hocam.
Nougattan geçişte sıkıntı olur mu?
Google'dan .apk şeklinde yükleyebilirsiniz.Arkadaşlar iki sefer indirip denedim ama yüklenmiyor. Sebebi ne olabilir.
edit:3. denemede halloldu.yalnız türkcell hesabım uygulamasını nasıl yükleyecegiz.markette cihazla uyumlu değil diyor.
Sessizde çekince ses çıkmıyor, çözüm değil ama bir nebze de olsa geçici olarak yapabilirsiniz.fotoğraf çektiğimizde çıkan sesi ayarlarından kapattım ama hala fotograf cektigimde ses cıkarıyor ufak bi sorun ama can sıkıcı düzeltirseniz güzel olur
system/media/ui içinde fotoğraf ve video çekimi ile ilgili sesleri silerseniz bir daha ses çıkmaz.fotoğraf çektiğimizde çıkan sesi ayarlarından kapattım ama hala fotograf cektigimde ses cıkarıyor ufak bi sorun ama can sıkıcı düzeltirseniz güzel olur