ROM cok güzel pek bi kusuru yok wifi az cekiyo stockta full ceken yerde tek tiş cekiyo
MIUI ile uyumlu xposed sürümü kullanman gerek. Onun dışında miui da türkçe dilinde xposed kullanamazsın. Genel bir sorundur, xiaominin her cihazından mevcuttur.herşey mükkemmel performans konusunda şarj konusunda google playdeki bu sürümle uyumlu değil hatası ve xposed flaşladıktan sonra açılış ekranındaa takılı kalıyor
MIUI ile uyumlu xposed sürümü kullanman gerek. Onun dışında miui da türkçe dilinde xposed kullanamazsın. Genel bir sorundur, xiaominin her cihazından mevcuttur.
Türkçe kullansa ne olucak zaten %30 çince %20si ingilizce :emoji_grinning:
Şebekesi Türkçe
Aynı sorunu bugün bende yaşadım. Oğlum arıyoruz cevap vermiyorsun dediler. Benimde bişeyden haberim yok tabi. Mobil ağ türü var lte öncelikli yazıyor onu 3g öncelikli ile değiştrdim sorun çözüldü bende.şebeke olmasına rağmen arayanlar bana ulaşamıyor sorun nedir acaba.
şebeke olmasına rağmen arayanlar bana ulaşamıyor sorun nedir acaba.
Aynı sorunu bugün bende yaşadım. Oğlum arıyoruz cevap vermiyorsun dediler. Benimde bişeyden haberim yok tabi. Mobil ağ türü var lte öncelikli yazıyor onu 3g öncelikli ile değiştrdim sorun çözüldü bende.
bundan önce Resurrection remix 5.8.0 romda hiç böyle bir sorun yaşamadım ayrıca şebeke sorunu ise neden daha sonra arayanlar mesajı gelmedi umarım sorun hattandır severek kullanıyorum elinize sağlıkSorununz operatör kaynaklı.
evet aynı sorun çözümünüzü deneyelim teşekkürler.Aynı sorunu bugün bende yaşadım. Oğlum arıyoruz cevap vermiyorsun dediler. Benimde bişeyden haberim yok tabi. Mobil ağ türü var lte öncelikli yazıyor onu 3g öncelikli ile değiştrdim sorun çözüldü bende.
burdakini deneye bilirsin http://en.miui.com/thread-226917-1-1.htmlxposed-v85.5-sdk23-arm-systemless bunu yüklerken açılış ekranında kalıyor buun mui uyumlu vversiyonu varmı acaba
bundan önce Resurrection remix 5.8.0 romda hiç böyle bir sorun yaşamadım ayrıca şebeke sorunu ise neden daha sonra arayanlar mesajı gelmedi umarım sorun hattandır severek kullanıyorum elinize sağlık
[doublepost=1484439894,1484439837][/doublepost]
evet aynı sorun çözümünüzü deneyelim teşekkürler.
bundan önce Resurrection remix 5.8.0 romda hiç böyle bir sorun yaşamadım ayrıca şebeke sorunu ise neden daha sonra arayanlar mesajı gelmedi umarım sorun hattandır severek kullanıyorum elinize sağlık
[doublepost=1484439894,1484439837][/doublepost]
evet aynı sorun çözümünüzü deneyelim teşekkürler.
hepsini tek tek denedim ama yine aynı sorunburdakini deneye bilirsin http://en.miui.com/thread-226917-1-1.html