tm hocam twrp recovery ekranı nasıl acılıyortwrp yüklediğinizde zaten wipe menüsü var ordan görürsünüz. format data ve wipe menüsündeki sd kart hariç tüm kutucuklar işaretli
tm hocam twrp recovery ekranı nasıl acılıyortwrp yüklediğinizde zaten wipe menüsü var ordan görürsünüz. format data ve wipe menüsündeki sd kart hariç tüm kutucuklar işaretli
hocam yapdım no command dıyor kurulduguna emınım twrp nın pcde dırverlerde vardıpower+ ses yükseltme ile
kuramamışsın o zaman twrpyitm hocam twrp recovery ekranı nasıl acılıyor
hocam yapdım no command dıyor kurulduguna emınım twrp nın pcde dırverlerde vardı
hocam ben pek beceremıyecegım sanırım pcden kurulan romun mart ıcını gelıcekdi dimi onu dırek guncelle yapım pcden subattayken her ay yaparım nolacakkuramamışsın o zaman twrpyi
Bak şimdi. Bu linkten drivers.zip dosyasını indir : http://www114.zippyshare.com/v/SNOugUGn/file.htmlmasaüstüne çıkart. Sonra telefonu açık şekilde bilgisayara bağla. Sonra indirdiğin zipin içindeki twrp.bat'a çift tıkla otomatik kurup açar.hocam ben pek beceremıyecegım sanırım pcden kurulan romun mart ıcını gelıcekdi dimi onu dırek guncelle yapım pcden subattayken her ay yaparım nolacak
tm yapıyorum saolun olmadı dıyelım pcden kurulan romun mart ne zaman gelıyorBak şimdi. Bu linkten drivers.zip dosyasını indir : http://www114.zippyshare.com/v/SNOugUGn/file.htmlmasaüstüne çıkart. Sonra telefonu açık şekilde bilgisayara bağla. Sonra indirdiğin zipin içindeki twrp.bat'a çift tıkla otomatik kurup açar.
tamdır benım sarjım bitmek zuereydı takdım dolsun tekrarlyacagım pcden kurulan rom mart gelsın hemen denerım tekrar saolun tekrardanLinki yolladım @Asderdd e günceller konuyu
hocam atın bana pm ındırıyım hemen sarj yuzde 25ken deıyımLinki yolladım @Asderdd e günceller konuyu
hocam bendede aynı sorun var ama ben sıfırlamak ıstemıyorum cıhazı pcden kurulandan martı ındırıp guncelleyebılırmıyım mart ne zaman gelcıek birdeLinki yolladım @Asderdd e günceller konuyu
Su an şehir dışındayım yanımda PC yok en kısa zamanda@Ezio nisan güncellemesini ne zaman eklersiniz?
Aroma stock rom yükledim güncelleme geldi indirdim yüklenirken HATA yazdı. Fastboot birtürlü çalışmadı. Fastboot arayüzü gelmiyor direk kapanıyor bilgisayarda. 2 ayrı bilgisayarda denedim fastboot arayüz yok. Aroma zip twrp yüklerken format data full wipe da yaptım yine yok almıyor güncelleme. Bunun çözümü yokmu?