GM 5 PLUS STOCK ROM TWRP NOUGAT [AROMA]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asderdd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
power+ ses yükseltme ile

hocam ben pek beceremıyecegım sanırım pcden kurulan romun mart ıcını gelıcekdi dimi onu dırek guncelle yapım pcden subattayken her ay yaparım nolacak
Bak şimdi. Bu linkten drivers.zip dosyasını indir :
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
masaüstüne çıkart. Sonra telefonu açık şekilde bilgisayara bağla. Sonra indirdiğin zipin içindeki twrp.bat'a çift tıkla otomatik kurup açar.

Bak şimdi. Bu linkten drivers.zip dosyasını indir :
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
masaüstüne çıkart. Sonra telefonu açık şekilde bilgisayara bağla. Sonra indirdiğin zipin içindeki twrp.bat'a çift tıkla otomatik kurup açar.
tm yapıyorum saolun olmadı dıyelım pcden kurulan romun mart ne zaman gelıyor

Merhaba öncelikle Benim anlayamadığım bi konu var yardımcı olursanız sevinirim, Gm 5 plus stock rom bölümünde 3 adet stock rom var bunlar hakkında bilgi verirmisiniz.?

Elinize sağlık. Çok beğendim. Gezinme çubuğunun ikonlarını değiştirmek için paket istiyor. Bu paketleri nereden indirebiliriz

ilk açılışta telefononuz şifreleniyor yazdı açılışta bu nedemek neden ? (encrypting)

Aroma stock rom yükledim güncelleme geldi indirdim yüklenirken HATA yazdı. Fastboot birtürlü çalışmadı. Fastboot arayüzü gelmiyor direk kapanıyor bilgisayarda. 2 ayrı bilgisayarda denedim fastboot arayüz yok. Aroma zip twrp yüklerken format data full wipe da yaptım yine yok almıyor güncelleme. Bunun çözümü yokmu?

Aroma stock rom yükledim güncelleme geldi indirdim yüklenirken HATA yazdı. Fastboot birtürlü çalışmadı. Fastboot arayüzü gelmiyor direk kapanıyor bilgisayarda. 2 ayrı bilgisayarda denedim fastboot arayüz yok. Aroma zip twrp yüklerken format data full wipe da yaptım yine yok almıyor güncelleme. Bunun çözümü yokmu?

Aynı sorun bende de var ota yüklerken status 7 hatası veriyor mart güncellemeli stokta iken. Şubat stocku tıklayın öyle güncelleyin son paylaşılan da sorun var gibi görünüyor