GM DiscoveryII / II+ CM12.1 Android 5.1.1 Rom

Birde ekranda titreme vardı bootimg eyle alakalı galiba bide sim kart okumadı telefonum gmd 2

doguk54' Alıntı:
Birde ekranda titreme vardı bootimg eyle alakalı galiba bide sim kart okumadı telefonum gmd 2

Ekranda titremeyi ayarlardan kapatabilirsin
Sim kart konusundada kartını çıkar yuvayı bi üfle temizle kartıda aynı şekilde yap ve geri tak eğer olmazsa senin telde sıkıntı var demektir ben 3 aydır kullanıyorum öyle bir sorunla karşılaşmadım hiç

Baska romda sım calısıyor ayrıca ayarlardan nerden kapatılıyor tıtreme

doguk54' Alıntı:
Baska romda sım calısıyor ayrıca ayarlardan nerden kapatılıyor tıtreme

İlk defa sende duydum sim in okumadığını
Ayarlarda sesler bölümüne gir en aşağıda dokunulduğunda cihazı titreştir diyor orayı kapat

beyler romun kurulumunda birdaha dataya reset atıyormuş sorun yok yani.birde youtube sorunu için xposed den yourtube yi indirin kurun video sorunu için https://mega.nz/#!CNNQSboA!rR3uWER85PlEYWoKC1ddErzPRGOKHW0BEX0ETuWbviI bunu indirip twrp den flashlayın sonuclarınızı bekliyorum

byegeli35' Alıntı:
beyler romun kurulumunda birdaha dataya reset atıyormuş sorun yok yani.birde youtube sorunu için xposed den yourtube yi indirin kurun video sorunu için https://mega.nz/#!CNNQSboA!rR3uWER85PlEYWoKC1ddErzPRGOKHW0BEX0ETuWbviI bunu indirip twrp den flashlayın sonuclarınızı bekliyorum

Xposed in kendisini ben bu romda çalıştıramadım nasıl olacak o iş

byegeli35' Alıntı:
telefon her açılış kapanış ta wipe yapıyor

Her seferinde telefonun içindekiler gidiyorsa romu ve gapps paketini hafıza kartına kopyala telefona factory reset at romu başta bi daha at

hafıza kartı yok d2 düz.xposed kurulmuyorsa yakında cıkar fixi

ErdiMack' Alıntı:
failed hatası veriyor wipe complete failed hatası çözüm nedir ?

Hatalı wipe yapmışsın diyor factory reset yap bi eğer gene aynı hatayı yaparsa romu en baştan kur

Ben pek anlamıyorum ama en azından video çeken kamera varmı bunun için daha romu bile yuklemedim ama varsa denicem

google play store açtıgıma hücresel veri özelligi kapalı diyor giremiyorum play strore ?

telefonum ne güzel çalışıodu sarjım  tamamen bitince telefon bootta kalıo napacam şimdi ya

Ramazan Çiftçi' Alıntı:
telefon yeniden başlamıyor nedense

Telefon şarjda iken
Önce güç düğmesine basılı tutarak telefonu kapat
Güç tuşu + ses açma tuşu + telefonun altında 3 tane tuş varya hanı ortadakine basılı tut telefon açılınca sadece güç kuşundan elini çek diğerlerine basılı tut bi şekilde recovery açıp recovery de şarj olmasını bekleyecen şarj %50 ye ulaştığı zaman şarkıdan çıkar cache ve dalvik cache wipe yap sonra reboot sytem de

Bende de öyle oluyordu ben öyle yaparak açtım teli yoksa öbür türlü acamazsın

Bu arada şunu da unutma hiç bi custom romda şarjını sonuna kadar bitirme hiçbirinde tel kapalı iken şarj animasyon yok Biot da kalır gene telefonu açıkken ve recovery modda şarj edebilirsin tek