Ramazan Çiftçi' Alıntı:Cekiorum gercekten install dan direk flasladim yeni kamera geldi ve calisor
excalabur' Alıntı:Ramazan Çiftçi' Alıntı:Cekiorum gercekten install dan direk flasladim yeni kamera geldi ve calisor
[font='Open Sans', sans-serif]Theimam verdiğim cevap:Ben bu fixi 4pda daki romv3 olana vermedim kendi yaptığıma verdim çünki romu kötüleyenler olduğu için nazikce söylemek varken Çalışmaz demedim Ayrıca bu fixi [color=#333333][font='Open Sans', sans-serif]NOT:konuyu okumadan fixi almışsınız [/font][/color][color=#ff3333][font='Open Sans', sans-serif]İzinsiz Hiçbir Yerde Kullanılamaz bu romdada geçerli Yani izinsiz yüklediniz.[color=#333333][font='Open Sans', sans-serif]Theimanı Kasdetmiyorum[/font][/color][/font][/color][/font][/color]
[/quote]
Hocam kusura bakmayın ben orada 5.1.1 i görünce direk indirdim genel olarak zannetmistim sonradan anladım hemen sildim zaten.
Hocam ben imam ım kul hakkını sevmediğim için hemen sildim eğer bir kusurum olduysa hakkınızı helal edin
[hr]
[quote='xionks34']
Gapss paketi ne ise yariyor acaba
eneserol41' Alıntı:Romu kurdum sanal tuşları kullanıyorum fiziksel tuşları nasıl kapatabilirim
Theimam' Alıntı:eneserol41' Alıntı:Romu kurdum sanal tuşları kullanıyorum fiziksel tuşları nasıl kapatabilirim
http://forum.turkdevs.com/konu-mod-kapasitif-tuslari-devre-disi-birakma-jb-kk.html
Burada nasıl olacağı yazıyor.
Theimam' Alıntı:O zaman Es Dosya Yöneticisi ni yükle root erişimini aç oradan gir ve düzelt