S
SmiLeToLiFe
Merhaba arkadaşlar,
Bu konuda kendim temalandırdığım Google Klavyeleri sizlerle paylaşacağım.
Not: İstek tema yapmıyorum arkadaşlar.
aslanetta' Alıntı:2. Linktekini indirdim. Uygulama yüklenemedi hatası verdi. Gm2 mini kitkat
SmiLeToLiFe' Alıntı:aslanetta' Alıntı:2. Linktekini indirdim. Uygulama yüklenemedi hatası verdi. Gm2 mini kitkat
apk yı app ye , libini de lib e gömüp izinlerini ayarlaman lazım. direk yüklemeye çalışırsan yüklemez
aslanetta' Alıntı:SmiLeToLiFe' Alıntı:aslanetta' Alıntı:2. Linktekini indirdim. Uygulama yüklenemedi hatası verdi. Gm2 mini kitkat
apk yı app ye , libini de lib e gömüp izinlerini ayarlaman lazım. direk yüklemeye çalışırsan yüklemez
O iş beni aşar :rool: olsa iyi olurdu kitkatın klavye temasını beğeniyordum.
SmiLeToLiFe' Alıntı:aslanetta' Alıntı:SmiLeToLiFe' Alıntı:aslanetta' Alıntı:2. Linktekini indirdim. Uygulama yüklenemedi hatası verdi. Gm2 mini kitkat
O iş beni aşar :rool: olsa iyi olurdu kitkatın klavye temasını beğeniyordum.
ilk klavyenin apk sını imzalayıp tekrardan upload edicem indirip yüklemeyi dene eğer yüklenirse diğerlerini de imzalar tekrardan eklerim
aslanetta' Alıntı:Tamam iyi olur
SmiLeToLiFe' Alıntı:aslanetta' Alıntı:Tamam iyi olur
1. klavyeyi deneyebilirsin.
aslanetta' Alıntı:Denedim. Uygulama yüklenmedi hatası verdi
SmiLeToLiFe' Alıntı:aslanetta' Alıntı:Denedim. Uygulama yüklenmedi hatası verdi
o zaman sisteme gömmen lazım.
Hot Nigga™' Alıntı:SmiLeToLiFe' Alıntı:aslanetta' Alıntı:Denedim. Uygulama yüklenmedi hatası verdi
Disco 1 Çalışıyo Hocam. Diğerlerini de İmzalayın.