Mac adresi silinmiş olabilir. Forumda bununla ilgili konular mevcut. Araştırıp yapabilirsiniz.kgul9843' Alıntı:Peki sizde imei sorunu varmı ben imei sorunu aldım bu cihaz daha önce kaydedilmiş diyor
Xposed frameworku systeme kurduktan sonra kaldirabilirsin rootu kardesim. Bi sorun olmuyor denemedigim seyi yazmam zaten. Sistem kutuphanesi mdmye bagli bir uugulama onu da deniycem ama daha firsatim olmadi.mero2538' Alıntı:kardeş kullanıcı işini yaptıktan sonra superuseri kaldırın mdm kilitliyor tableti demişsinde hide apps rootlu çalışan bir uygulama değilmi rootsuz nasıl gizlicez ?
Birde burda senin verdigin mdm de sistem kutuphanesi yok oda bayag onemli onada bir el atsaniz?
AnonimHacker' Alıntı:Xposed frameworku systeme kurduktan sonra kaldirabilirsin rootu kardesim. Bi sorun olmuyor denemedigim seyi yazmam zaten. Sistem kutuphanesi mdmye bagli bir uugulama onu da deniycem ama daha firsatim olmadi.mero2538' Alıntı:kardeş kullanıcı işini yaptıktan sonra superuseri kaldırın mdm kilitliyor tableti demişsinde hide apps rootlu çalışan bir uygulama değilmi rootsuz nasıl gizlicez ?
Birde burda senin verdigin mdm de sistem kutuphanesi yok oda bayag onemli onada bir el atsaniz?
mero2538' Alıntı:tamam saolun yaptım onu zaten güzel oldu bayağ teşekkür ettim
Konuyu dikkatlice okuyun hepsi yazıyor.BlackSlayer' Alıntı:Kurumsal yok bende olsa bile varken nasıl yapcaz ? Kurumsal olmuycaksa geldiklerinde kurumsala bakıyolar direk anlarlar
BlackSlayer' Alıntı:Okadar baktım hepsini okudumda hala göremedim stock rom uyglamalarını seçln demişsiniz de kurumsal yok sizde varken nasıl yaptınız sonradanmı yüklediniz kurumsalı ? Aklım iyce karıştı
AnonimHacker' Alıntı:BlackSlayer' Alıntı:Okadar baktım hepsini okudumda hala göremedim stock rom uyglamalarını seçln demişsiniz de kurumsal yok sizde varken nasıl yaptınız sonradanmı yüklediniz kurumsalı ? Aklım iyce karıştı
Mdm dediğimiz kurumsal cihaz yoneticisi. Onun cracklısını yukledik. Secerken de eba uygulamalari ve tablette ilk olan uygulamalari seciyoruz.
Berkay0128' Alıntı:Yazılanları tek tek yaptım kullanıcı moduda oldu ama oluşturduğum kullanıcıya girince tablet kilitlendi diyor
Yardımlarınızı bekliyorum...