I
Incredible™
erdinc90' Alıntı:nasıl? sıkıntı olur mu diyosun?Incredible™' Alıntı:değişince gider güncelleme
önceki yorumları oku adam youtube silmiş güncelleme alamamış
erdinc90' Alıntı:nasıl? sıkıntı olur mu diyosun?Incredible™' Alıntı:değişince gider güncelleme
Incredible™' Alıntı:erdinc90' Alıntı:nasıl? sıkıntı olur mu diyosun?Incredible™' Alıntı:değişince gider güncelleme
önceki yorumları oku adam youtube silmiş güncelleme alamamış
FrozeNNN' Alıntı:zaten fazla yer kaplamıyor neden silme ihtiyacı duydun ki
Dr.Razor™' Alıntı:stock romu piyasada olmayan bir cihaz var elinizde ve siz rootlayıp sistem uygulaması siliyorsunuz. sonra güncellemeyi kurabilirmiyim kuramazmıyım. tabiki kuramazsınız. firmanın bu işte hiçbir kabahatı yok.
Dr.Razor™' Alıntı:size kim öfkelendi hayırdır. sizi muhatap dahi almadım. genele söyledim.
Incredible™' Alıntı:değişince gider güncelleme
usmcsas' Alıntı:Arkadaşlar cihazın recovery.img dosyası elimde custom nasıl yapıcaz rootlu cihaza update işlemiyor.CWM ile update i yapabiliriz.
erdinc90' Alıntı:usmcsas' Alıntı:Arkadaşlar cihazın recovery.img dosyası elimde custom nasıl yapıcaz rootlu cihaza update işlemiyor.CWM ile update i yapabiliriz.
hocam senin cihaz ne? benim cihaz discovery 1 ve flash toolla stock romu tekrar yükledim sorun çözüldü bende. ama güncelleme görünmüyo hala.
atakan58' Alıntı:Az önce geldi güncelleme. YouTube dışında göze batan bir sıkıntı yoktu bana göre.
Atakan hangi launcher?