bozkaplan' Alıntı:Güncellemeyi yapmayın sakın telefon bozuldu güncelleme yapınca açılmıyor. Android amblemi olan " Komut yok "yazısında kalıyor. Hard Reset atmama rağmen açılmadı.
Root yaptinmi ve kaç dakika bekledim açılması için
bozkaplan' Alıntı:Güncellemeyi yapmayın sakın telefon bozuldu güncelleme yapınca açılmıyor. Android amblemi olan " Komut yok "yazısında kalıyor. Hard Reset atmama rağmen açılmadı.
crzy81' Alıntı:bozkaplan' Alıntı:Güncellemeyi yapmayın sakın telefon bozuldu güncelleme yapınca açılmıyor. Android amblemi olan " Komut yok "yazısında kalıyor. Hard Reset atmama rağmen açılmadı.
bozkaplan' Alıntı:crzy81' Alıntı:bozkaplan' Alıntı:Güncellemeyi yapmayın sakın telefon bozuldu güncelleme yapınca açılmıyor. Android amblemi olan " Komut yok "yazısında kalıyor. Hard Reset atmama rağmen açılmadı.
Root yapmadım kardeşim. Bekledim tabiki ama sürekli general mobile yazısı çıkıyor Komut yok ekranına geliyor bu işlemi tekrarliyor 10-15 dk boyuca
SpeedlinE™' Alıntı:atakan58' Alıntı:Az önce geldi güncelleme. YouTube dışında göze batan bir sıkıntı yoktu bana göre.
Atakan hangi launcher?
Keremerkaplan' Alıntı:Yeni güncelleme geldi 18 mb'lik ama bana gelmedi FM radyo kurduğundan olabilir mi
Murat Can' Alıntı: