[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SmiLeToLiFe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe

atakan58' Alıntı:
mmcamyel' Alıntı:
elinize sağlık güzel rom olmuş..ss nasıl alınıyor acaba?

Aynı "Güç Tuşu + Ses Kısma Tuşu"na basılı tutun.

Edit: Yada Bildirim panelinde kısayollar arasında "Ekran Görüntüsü" özelliği mevcut..

teşekkürler.. bildirim paneli ekran görüntüsü kısmından aldım ssyi:.

@mmcamyel ses kısma + power tuşuna uzun basılı tutarak da alabilirsin 

Hocam biraz daha acar misiniz ? Root explorer ile hangi font dosyalarini degistirecegim?

ricohket' Alıntı:
Hocam biraz daha acar misiniz ? Root explorer ile hangi font dosyalarini degistirecegim?

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

[img=75x75]http://globalapk.com/uploads/posts/2014-07/1405265113_unnamed.png[/img]

Sıfırlama yapmadan yükleyebilirsin Recoveryden.. Ayrıca indirip inceleyebilirsin gerekli yükleme konumunu ve dosyaları vs..

defalarca rom yüklemiş biri olarak bu romu yüklemeye çalıştım warning: no file exist diyor yüklemeye çalışıyor sonra intallation aborted hatası veriyor diğer romlarda da aynı hata var. acaba sıkıntı nerede hafıza kartıyla ilgili bir problem mi var.

atakan58' Alıntı:
ricohket' Alıntı:

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

[img=75x75]http://globalapk.com/uploads/posts/2014-07/1405265113_unnamed.png[/img]

Sıfırlama yapmadan yükleyebilirsin Recoveryden.. Ayrıca indirip inceleyebilirsin gerekli yükleme konumunu ve dosyaları vs..

Söylediğiniz şekilde yükledim, fakat hala ayarlardan yazı tipine girdiğimde attığım fontlar görünmüyor?

Samet Kahraman' Alıntı:
Ben ev tuşuna basili tutuyorum fakat birşey gelmiyor

menü tuşuna uzun basman lazım son uygulamar için

ncoban' Alıntı:
Sim 2 de 3g sorunu var mı ?

önceki sayfalarda yorumlar vardı bununla alakalı. bende 2. sim yok o yüzden bilmiyorum.

Hocam statusbar indirirken ve son uygulamalar açarken kasılma oluyor mu herkeste? Ona göre temiz kurulum yapacağım baştan 

Harika bi ROM donup dolaşıp bu roma dönüyorum emeğine sagli

hocam elinize sağlık bir sorum olacak yüklü olan App center, driving mode ,hicare , hi voice ,huawei cloud uygulamalarını kaldrsam sorun olur mu.ve ya hangilerini kaldırsam sorun olmaz kolay gelsin.

onur688' Alıntı:
hocam elinize sağlık bir sorum olacak yüklü olan App center, driving mode ,hicare , hi voice ,huawei cloud uygulamalarını kaldrsam sorun olur mu.ve ya hangilerini kaldırsam sorun olmaz kolay gelsin.

ben kaldırdım, birşey olmadı. isterseniz yedek alıp deneyebilirsiniz

Hocam bir sorum var, WhatsApp tan resim geldiğinde veya yollarken resmi aşırı derecede küçük yaparak yolluyor veya alıyor bunu nasıl halledebiliriz acaba?

Bende öyle bir sorun yok.whatsapptan gelen resimler normal büyüklükte.

Farklı launcherları varsayılan olarak atamak isteyen arkadaşlar , öncelikle kullanmak istedikleri launcherı sistemde privapp klasörüne ekleyip izinleri verdikten sonra orijinal launcherı ya silsinler yada yada uzantısını .apkxx olarak değiştirsinler. Sorun çözülüyor, ben şahsen öyle kullanıyorum.(hem apk hem odex)