[GÜNCELLEME] EMUI 3.0 V1 By SmiLeToliFe

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SmiLeToLiFe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
RE: EMUI 3.0 By SmiLeToliFe

sarper' Alıntı:
Link sıkıntılı mı inmiyor ?

Linkte bir sıkıntı yok çalışıyor. Telefondan indirmeye çalışıyorsanız, tarayıcıyı masaüstü moduna alıp öyle deneyin.

Madlover hoca su sms reg virusu cok tehlikelimidir bir kactane romda buldum napmamiz lazim internet bankaciligina girdik bir zarari olurmu

Bunca zaman bu harika rom varken niye başka şeylerle uğraşmışım insanın hayret edesi geliyor.

@SmiLeToLiFe Linki yenilermisiniz ? Sorun çıkartıyor 3 browserdan denedim sonuç ayni.

yldrmzffr' Alıntı:
@SmiLeToLiFe  Linki yenilermisiniz ? Sorun çıkartıyor 3 browserdan denedim sonuç ayni.

Linkte sıkıntı yok gibi. İndir butonuna tıklayınca indirme başlıyor. 

Benim gözlemlerim şarjı en uzun giden os rom. Kulaklık bence oldukça iyi. Kusursuz bir rom.

Bu romda dts calisiyor sesi kaliteli yapan bu dts olayi zaten bizim telefon dts destekliyor kimi romda oluyor kimi romda olmuyor yazilimsal olarak sonucta donanim var romda hangi apk dts dir ve istedigimiz herhangi bir roma kurma imkanimiz varmidir.

Hafizanin duzgun gorunmesi icin bir fix verebilir misiniz

Romu uzun süredir kullanıyorum. Tekrardan teşekkürler. Sormak istediğim bir konu var. Google kişiler senkronizasyonu çalışmıyor bende. Yeni ekledigim kişiler telefon hafızasına ekleniyor direk.