SpeedlinE™
Aktif Üye
Trid' Alıntı:
KK mı?
Trid' Alıntı:
SpeedlinE™' Alıntı:KK mı?
SpeedlinE™' Alıntı:Maalesef derken?
SpeedlinE™' Alıntı:Maalesef derken?
SpeedlinE™' Alıntı:Evet performans ve sarj süresi konusunda haklısınız
Trid' Alıntı:
Captain' Alıntı:şu lanetolası notification panele hastayım fakat şimdiye kadar 3-4 tane rom portladım bundan olan ve hepsinde de toggleları açarken donup açılıyor bunda da öyle mi acaba ?
Trid' Alıntı:Captain' Alıntı:şu lanetolası notification panele hastayım fakat şimdiye kadar 3-4 tane rom portladım bundan olan ve hepsinde de toggleları açarken donup açılıyor bunda da öyle mi acaba ?
hayır, öyle bir sorunu yok. ROM'u bu akşam vermeyi düşünüyorum, siz de bakarsınız
Captain' Alıntı:Trid' Alıntı:Captain' Alıntı:şu lanetolası notification panele hastayım fakat şimdiye kadar 3-4 tane rom portladım bundan olan ve hepsinde de toggleları açarken donup açılıyor bunda da öyle mi acaba ?
hayır, öyle bir sorunu yok. ROM'u bu akşam vermeyi düşünüyorum, siz de bakarsınız
bekliyorum ne zaman gelir upload başladı mı
Lütfen aosp sevmeye devam edin benim gibi acemilerin isine gelir en kolay bulunan aosp çünküCaptain' Alıntı:bekliyorum ne zaman gelir upload başladı mıTrid' Alıntı:Captain' Alıntı:şu lanetolası notification panele hastayım fakat şimdiye kadar 3-4 tane rom portladım bundan olan ve hepsinde de toggleları açarken donup açılıyor bunda da öyle mi acaba ?
erencan' Alıntı:Lütfen aosp sevmeye devam edin benim gibi acemilerin isine gelir en kolay bulunan aosp çünküCaptain' Alıntı:bekliyorum ne zaman gelir upload başladı mıTrid' Alıntı:Captain' Alıntı:şu lanetolası notification panele hastayım fakat şimdiye kadar 3-4 tane rom portladım bundan olan ve hepsinde de toggleları açarken donup açılıyor bunda da öyle mi acaba ?