umutcan323
Geliştirici Üye
Birazda casper via v5 den miui 8 ??
Frozen' Alıntı:Yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz.... Velhasıl kelam romun birkaç özelliğini göstermek istedim biraz da siz heveslenin emi :rool:
Durum çubuğu ikonu
Durum çubuğu yazısı
Cpu denetimi
Reboot atmadan navbar (eklemeye çalışacağım birkaç hata veriyor)
Card stack recents (hemi de kasmayanından )
Gerisi nazarlık rom gelince göreceksiniz
Xperia edition muByRomcu™' Alıntı:
Tam olarak değil.Bu Lollifoxfatihkerim' Alıntı:Xperia edition muByRomcu™' Alıntı:
ByRomcu™' Alıntı:
İcon Pack DarkMatter ve Glim Dark İcon PackFacehit' Alıntı:ByRomcu™' Alıntı:
İcon pack ve duvar kağıdını atarmısınız :rool:
ByRomcu™' Alıntı:İcon Pack DarkMatter ve Glim Dark İcon PackFacehit' Alıntı:ByRomcu™' Alıntı:
İcon pack ve duvar kağıdını atarmısınız :rool:
Wp yi tele geçince atarım
ByRomcu™' Alıntı:Tam olarak değil.Bu Lollifoxfatihkerim' Alıntı:Xperia edition muByRomcu™' Alıntı:
fatihkerim' Alıntı:ByRomcu™' Alıntı:Tam olarak değil.Bu Lollifoxfatihkerim' Alıntı:Xperia edition muByRomcu™' Alıntı:
Pil yuzdesini nasil yaptin
Frozen' Alıntı:Yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz.... Velhasıl kelam romun birkaç özelliğini göstermek istedim biraz da siz heveslenin emi :rool:
Durum çubuğu ikonu
Durum çubuğu yazısı
Cpu denetimi
Kadirdroid' Alıntı:Frozen' Alıntı:Yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz.... Velhasıl kelam romun birkaç özelliğini göstermek istedim biraz da siz heveslenin emi :rool:
Durum çubuğu ikonu
Durum çubuğu yazısı
Cpu denetimi
Berke eline sağlık cok hos duruyorda z archiverla apk'yi nasıl decomp ettin
Aynen iyi hatırlattın benimde gözümü alıyor :laugh: onları kaldır böyle kaliteli lolipop switchlerinden koy şekil şukul olsun :breakdance:Dr.Razor™' Alıntı:Kadirdroid' Alıntı:Frozen' Alıntı:Yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz.... Velhasıl kelam romun birkaç özelliğini göstermek istedim biraz da siz heveslenin emi :rool:
Durum çubuğu ikonu
Durum çubuğu yazısı
Cpu denetimi
En yakın zamanda şu switch lere bi el at eline sağlık beğendim güzel oluyor güzel.
Turuncuya Ne Dersiniz Beyler :rool:ByRomcu™' Alıntı:Aynen iyi hatırlattın benimde gözümü alıyor :laugh: onları kaldır böyle kaliteli lolipop switchlerinden koy şekil şukul olsun :breakdance:Dr.Razor™' Alıntı:Kadirdroid' Alıntı:Frozen' Alıntı:Yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz.... Velhasıl kelam romun birkaç özelliğini göstermek istedim biraz da siz heveslenin emi :rool:
Durum çubuğu ikonu
Durum çubuğu yazısı
Cpu denetimi
En yakın zamanda şu switch lere bi el at eline sağlık beğendim güzel oluyor güzel.
Şuankinin kısa olanında istiyok biz Ahanda bundanGökhan İşlek' Alıntı:Turuncuya Ne Dersiniz Beyler :rool:ByRomcu™' Alıntı:Aynen iyi hatırlattın benimde gözümü alıyor :laugh: onları kaldır böyle kaliteli lolipop switchlerinden koy şekil şukul olsun :breakdance:Dr.Razor™' Alıntı:Kadirdroid' Alıntı:Frozen' Alıntı:Yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz.... Velhasıl kelam romun birkaç özelliğini göstermek istedim biraz da siz heveslenin emi :rool:
Durum çubuğu ikonu
Durum çubuğu yazısı
Cpu denetimi