Dr.Razor™
Administrator
TurkishKnight' Alıntı:
Hangi simgeyi degiseyim zaten hepsi l ?
TurkishKnight' Alıntı:
Yanlışlıkla simge demisim Wi-Fi iconu şebeke iconu falan android l gibi olsa super olur.Dr.Razor™' Alıntı:TurkishKnight' Alıntı:
TurkishKnight' Alıntı:Yanlışlıkla simge demisim Wi-Fi iconu şebeke iconu falan android l gibi olsa super olur.Dr.Razor™' Alıntı:TurkishKnight' Alıntı:
esvatemre' Alıntı:usta caynogenmod 11 discovery 2 içinde var ama konuşma sırasında ses karşıya gitmiyor bu sorunu nasıl çözebiliriz özele gelebilirmisin ? birde pc telefonu görmüyordu
Wes' Alıntı:Bi arkadaş L tarzı recent apps soruyordu. Birebir olmasa da birşeye benzedi
SmiLeToLiFe' Alıntı:Can sıkıntısına uğraştık biraz :sigaraiciyor: Daha önce AOSP adıyla foruma verdiğim romu yeniden portladım.
- Kendi artı çalışıyor sorunsuz.
- Chrome da kırmızı çerçeve vs oluyordu o da sıkıntı da çözüldü
- Rom şu anda kendi yaptığım tabanda. Leki tabana da alabilirim. Bakıcam hangisi daha hızlıysa ona göre karar vericem.
- Eski verdiğim sürümde systemui ss lerine bakıp bu sürümdeki ss lerle karşılaştırırsanız farklılığı anlarsanız
- Systemui bildirim kutuları ve yeşil ekran parklaklığı çubuğu falan henüz framework düzenlemediğim için eski halde
-Roma belki günde yarım saat bile bakamıyorum. Yoğun bir şekilde kpss çalışıyorum. O yüzden lütfen sormayın ne zaman paylaşırsın diye.