JRLejoyner
Yönetici
Amber Weather
Widget marketi var içinde illision diye bir widget
İnternetten pro sunu indir
Widget marketi var içinde illision diye bir widget
İnternetten pro sunu indir
Hocam widget ismi ne acaba ?JRLejoyner' Alıntı:
Desreuezq' Alıntı:Muhtemel lollipop x v3.5 olarak gelecek bu şaheserde ufak tefek yerler kaldı
1-Settingsin iconu değiştirilecek
2-Sim çekimindeki icon değiştirilecek
3-togglelere biraz uğrasacagim durumu biraz tırt
4- Rehber kişileri göstermiyor (fixlendi)
ROM %90 Aosp idi tek tek Materiale çevirildi romu portladim ebn ancak boot olmadı stan boot etti bana topladı onada çok teşekkurler
ricohket' Alıntı:Desreuezq' Alıntı:Muhtemel lollipop x v3.5 olarak gelecek bu şaheserde ufak tefek yerler kaldı
1-Settingsin iconu değiştirilecek
2-Sim çekimindeki icon değiştirilecek
3-togglelere biraz uğrasacagim durumu biraz tırt
4- Rehber kişileri göstermiyor (fixlendi)
ROM %90 Aosp idi tek tek Materiale çevirildi romu portladim ebn ancak boot olmadı stan boot etti bana topladı onada çok teşekkurler
yakın zamanda geliyor mu
Asderdd' Alıntı:
Dr.Razor™' Alıntı:paylasabilir. ben kimseye engel degilim. ayrica yan forumda ne oluyor? yan sanayi gibi birsey mi
benim farkim ben son uygulamalari orta tusa alirim. yapabilen onu yapsin iyi forumlar
Say! Are not you ashamed :? This firmware belongs forum.xxxxxxx.xxx This firmware is stolen you!Dr.Razor™' Alıntı:
Discovery için telefonsuz rom portladık. Herkes konusuyor biz yapıyoruz @Orochi®
Telefonum olmadığı için persembeden beri evde yatan romu serdar abi sağolsun benim icin denedi ve ss leri gonderdi sagolsun.
Rom S6 cift sim
Son uygulamalar orta tusa alindi. hani yandan kutu acip ordan gecmiyorsunuz sizleri boyle gereksiz hareketlerle yormayalim dedik.
Browser sorunsuz calisiyor. hallettim.
Art sıkıntısız.
Orta tusa cift tiklamayla kamerayi acabilirsiniz.
ve Touchwiz UI :gl:
Sony Xperia Z3 aldım discovery sattım. İki hafta oldu. Romlarima destek veremeyecegim. Bu da son guzellik olsun. İyi forumlar...
Zaman sormayın yakında veririm...