Orochi™' Alıntı:CM11 Testlere Devam :rool:
Yanlış Anlaşılma Olmasın Zır Zibidinin Portu Değil Kendi Portum En Sevdiğim şey kendi Malımdan Dellenmektir :sigaraiciyor:
Hatalar :
Video Çekimi Yok
Bundan Başka Bi hatamız Yok ALLAH c.c 'a şükür
Orochi™' Alıntı:şuan için hiç reboot yaşamadım
20 Dk dır Pc de MSC modunda Şarj Oluyor Reboot Yok
40 Dk Yakın USB den Şarj Olurken Müzik Dinledim Yine Reboot Yok Testlere Devam .
Orochi™' Alıntı:@DmXeR
Tam 50 Dk dır MSC Modunda Pcde Baglantı Açık şarj Oluyor Reset Atmadı Gelişme var
DmXeR' Alıntı:Orochi™' Alıntı:@DmXeR
Tam 50 Dk dır MSC Modunda Pcde Baglantı Açık şarj Oluyor Reset Atmadı Gelişme var
Hocam Paylaşın da bi deneyelim ya kıskanıyoruz.
Orochi™' Alıntı:DmXeR' Alıntı:Orochi™' Alıntı:@DmXeR
Hocam Paylaşın da bi deneyelim ya kıskanıyoruz.
Geliştirici Arkadaşlarda Deneyip Sonucları bildirince paylaşılırız .
Kısaca Test'e Devam Reset En büyük Sorundu Bu Sorun çözülmüşse Video Çekimini Düzeltmesek bile Kullanılabilir bir Rom olur.
Orochi™' Alıntı:CM11 Testlere Devam :rool:
Yanlış Anlaşılma Olmasın Zır Zibidinin Portu Değil Kendi Portum En Sevdiğim şey kendi Malımdan Dellenmektir :sigaraiciyor:
Hatalar :
Video Çekimi Yok
Bundan Başka Bi hatamız Yok ALLAH c.c 'a şükür
alpr25' Alıntı:Mesut abi ne zaman paylaşmayı düşünüyorsun? Bir de seste cızırtı var mı ?
SmiLeToLiFe' Alıntı:alpr25' Alıntı:Mesut abi ne zaman paylaşmayı düşünüyorsun? Bir de seste cızırtı var mı ?
Sesteki cızırtıyı ilk uğraştığımız da çözmüştük :rool: Zaten cm11 in ses sorununu çözen (cyber71khan) Yusuf, diğerleri bizden aldı :bazuka:
Orochi™' Alıntı:@DmXeR