Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DmXeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
EMUI 3.0 - Stock Tema / 
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
 / 
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
 / 

3 Sayfa birden. En az uğraştığım düzenlemelerden biri 
para1.gif

2015-02-24-17-09-12-438765c5.png
2015-02-24-17-03-54-484183ea.png
2015-02-24-17-11-00-707f0746.png

atakan58' Alıntı:
EMUI 3.0 - Stock Tema / 
 / 
 / 

3 Sayfa birden. En az uğraştığım düzenlemelerden biri 
para1.gif

2015-02-24-17-09-12-438765c5.png
2015-02-24-17-03-54-484183ea.png
2015-02-24-17-11-00-707f0746.png

zooper retroyu birtek ben biliyorum sanıyodum :D çok cool hepsi geçen yazdan beri kullanıyorum :D 

@Orochi™ Hocam sistem uygulamaları htcye mi ait yoksa aosp mi ?
Rom değiştirim diyorum. Ama romun ekranına bakınca kıyamıyorum. Süper bir rom yapanın ellerine sağlık.Orochi hocada HTC Styleyi çıkarırsa ikisi arasında gider gider gelirim artık :)
j4y9lG.jpg

TurkishKnight' Alıntı:

Rom değiştirim diyorum. Ama romun ekranına bakınca kıyamıyorum. Süper bir rom yapanın ellerine sağlık.Orochi hocada HTC Styleyi çıkarırsa ikisi arasında gider gider gelirim artık :)
j4y9lG.jpg

Rom ne acaba kardeşim..?

cezmet' Alıntı:
TurkishKnight' Alıntı:

j4y9lG.jpg

Rom ne acaba kardeşim..?

Emui sanırım

Benden Gelmez ama arkadaşları bilemem O_o

Donanım sorunlu romlar OK.
S5 ve note 4 kk romlar yakında gelecek :)
39zMD5.jpg

Tw isteyenler alin size tw :) 1/1 Samsung Romlar :)

Donanım sorunlu romlarda ekran kapatma butonuyla kapanmaz, kendi kendine kapanınca da tekrar açamazsınız.
Sensörler düzgün çalışmaz, ekran sürekli maximum parlaklıktadır.