SpeedlinE™' Alıntı:Maalesef derken?![]()
SpeedlinE™' Alıntı:Maalesef derken?![]()
SpeedlinE™' Alıntı:Evet performans ve sarj süresi konusunda haklısınız
Trid' Alıntı:
Captain' Alıntı:şu lanetolası notification panele hastayım fakat şimdiye kadar 3-4 tane rom portladım bundan olan ve hepsinde de toggleları açarken donup açılıyorbunda da öyle mi acaba ?
Trid' Alıntı:Captain' Alıntı:şu lanetolası notification panele hastayım fakat şimdiye kadar 3-4 tane rom portladım bundan olan ve hepsinde de toggleları açarken donup açılıyorbunda da öyle mi acaba ?
hayır, öyle bir sorunu yok. ROM'u bu akşam vermeyi düşünüyorum, siz de bakarsınız
Captain' Alıntı:Trid' Alıntı:Captain' Alıntı:şu lanetolası notification panele hastayım fakat şimdiye kadar 3-4 tane rom portladım bundan olan ve hepsinde de toggleları açarken donup açılıyorbunda da öyle mi acaba ?
hayır, öyle bir sorunu yok. ROM'u bu akşam vermeyi düşünüyorum, siz de bakarsınız
bekliyorum ne zaman gelir upload başladı mı![]()
Lütfen aosp sevmeye devam edin benim gibi acemilerin isine gelirCaptain' Alıntı:bekliyorum ne zaman gelir upload başladı mıTrid' Alıntı:Captain' Alıntı:şu lanetolası notification panele hastayım fakat şimdiye kadar 3-4 tane rom portladım bundan olan ve hepsinde de toggleları açarken donup açılıyorbunda da öyle mi acaba ?
hayır, öyle bir sorunu yok. ROM'u bu akşam vermeyi düşünüyorum, siz de bakarsınız![]()
erencan' Alıntı:Lütfen aosp sevmeye devam edin benim gibi acemilerin isine gelirCaptain' Alıntı:bekliyorum ne zaman gelir upload başladı mıTrid' Alıntı:Captain' Alıntı:şu lanetolası notification panele hastayım fakat şimdiye kadar 3-4 tane rom portladım bundan olan ve hepsinde de toggleları açarken donup açılıyorbunda da öyle mi acaba ?
hayır, öyle bir sorunu yok. ROM'u bu akşam vermeyi düşünüyorum, siz de bakarsınız![]()
en kolay bulunan aosp çünkü
![]()