AloneMan' Alıntı:
Ne zamandır SS atmıyordum GM 5 Plus
OptimusPrime' Alıntı:
Zoltron' Alıntı:OptimusPrime' Alıntı:Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Lg de açımıyor tüh
JRLejoyner' Alıntı:Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Flyme Os 5
Kadirdroid' Alıntı:JRLejoyner' Alıntı:Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Flyme Os 5
Zımbırtılar
Bu Flyme bayağ götürecek seni Oğuzhan Abi
OptimusPrime' Alıntı:Zoltron' Alıntı:OptimusPrime' Alıntı:Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Lg de açımıyor tüh
Normal kurulumla değil de bir dosya yöneticisi ile kurulum yapılabilir çalışır mı bilmiyorum ama denemek de fayda var.
Kadirdroid' Alıntı:AloneMan' Alıntı:
Tekrar hayirli olsun Yasin Abi wallpaper alabilirmiyim.
AloneMan' Alıntı:Kadirdroid' Alıntı:AloneMan' Alıntı:
Tekrar hayirli olsun Yasin Abi wallpaper alabilirmiyim.
Sağol kardeşim buyur wallpaper
AloneMan' Alıntı:
JRLejoyner' Alıntı:Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Varmı Flyme gibi os
JRLejoyner' Alıntı:Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Varmı Flyme gibi os