Selamun aleyküm.. Nereden konu açacağımı bilmediğim için buraya yazıyorum. Casper via m1 cihazım, sp flash tool ile stock rom yükledim ama açılmıyor. Sadece usb bağlayınca kırmızı işiğı yanıyor. Bazen de şarjda ekrana şarj işareti gelip altta ''tool dl image fail'' yazısı geliyor. Yardımcı olabilir misiniz ?
Selamun aleyküm.. Nereden konu açacağımı bilmediğim için buraya yazıyorum. Casper via m1 cihazım, sp flash tool ile stock rom yükledim ama açılmıyor. Sadece usb bağlayınca kırmızı işiğı yanıyor. Bazen de şarjda ekrana şarj işareti gelip altta ''tool dl image fail'' yazısı geliyor. Yardımcı olabilir misiniz ?
[doublepost=1526300796,1526299992][/doublepost]
Teşekkür ederim.
duvar kağıdını atar mısın ?
vayyy be bu arada 4G için flyme nougat felan çıkartıcaktın hatta bitsin çıkartırım felan demiştin
King Sony Xperia xz2 stock anlatmaya gerek yok :emoji_slight_smile::emoji_slight_smile:
Telefon ne fm radyo bende yok mi note 3
Hayirli olsun gorunum guzelCoolpad Cool 1 cihazımdan ilk ss :emoji_slight_smile:
Duvar kağıdı silinmiş bulabilirsem atarımduvar kağıdını atar mısın ? :emoji_slight_smile:
peki umarım bulursunuzDuvar kağıdı silinmiş bulabilirsem atarım :emoji_slight_smile:
duvar kağıdını atar mısın ? :emoji_slight_smile:
Buyrun :emoji_slight_smile:
[doublepost=1527790470,1527790277][/doublepost]
LenovoP2+DotOS+KwgtWidget+NovaLauncher+Substratum+FluxTheme
[doublepost=1528445856][/doublepost]
Buyrun hocamSon duvar kağıdını atar mısın hocam?
hocam romunuz nedir