Admin kardeş paylaşta bizde kuralım heyecan geldi böyle yaptınBen sorunsuz romun ekran görüntülerini paylaşınca ne yapacaklarını şaşırıp buglu romu alelacele verenlerden mi bahsediyorsun![]()

[
Admin kardeş paylaşta bizde kuralım heyecan geldi böyle yaptınBen sorunsuz romun ekran görüntülerini paylaşınca ne yapacaklarını şaşırıp buglu romu alelacele verenlerden mi bahsediyorsun![]()
GM 5 Plus Android 9.0 Pie hem de 64bit
Çok yakında
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rom da Arm64 ve Treble desteği varmı diğer romda var daBen sorunsuz romun ekran görüntülerini paylaşınca ne yapacaklarını şaşırıp buglu romu alelacele verenlerden mi bahsediyorsun![]()
@Asderdd cihazı kullanmıyorum ama merak uyandırdı bu kadar zamandır nerelerdeydinGM 5 Plus Android 9.0 Pie hem de 64bit
Çok yakında
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sen Muhteşem bir detaysın abi aylardir bekliyordum forum(bilmem sürekli ismini değiştiren) yapmaya çalışmış birşeyler fakat senin gibisini kimse yapamaz adamsin abi adam rom yapmış kamera yok diyor ...GM 5 Plus Android 9.0 Pie hem de 64bit
Çok yakında
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Elinize sağlık hocam bu cihazı tekrar geliştirmeniz çok güzel bir de flaş çalışmıyor mu ?GM 5 Plus Android 9.0 Pie hem de 64bit
Çok yakında
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben sorunsuz romun ekran görüntülerini paylaşınca ne yapacaklarını şaşırıp buglu romu alelacele verenlerden mi bahsediyorsun![]()
Sorunsuz ise yayımlarsanız seviniriz. Malum 2 buçuk hafta geçti üzerinden merakla bekliyoruzBen sorunsuz romun ekran görüntülerini paylaşınca ne yapacaklarını şaşırıp buglu romu alelacele verenlerden mi bahsediyorsun![]()
Çok bekletme bizi hocam![]()
GM 5 Plus için ARM64 MIUI 10.1 en kısa süre içerisinde sitemizde yayınlanacaktır.
Not: Çok uğraştık ama ekran yırtılmıyor, ve rom donmuyor![]()
Merakla bekliyorum![]()
GM 5 Plus için ARM64 MIUI 10.1 en kısa süre içerisinde sitemizde yayınlanacaktır.
Hocam önce bi Android Pie rom çıkaydı![]()
Adamsın. Aslinda senin kullandigin telefonu kullanacam en azindan haftada bir bi rom geliyor![]()
Arm64 nougat iyiymiş beklemedeyiz hocam.![]()