Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DmXeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Asderdd' Alıntı:
mIHqJcm.png
Gdzs272.png
HItHJHy.png

YzEds4Q.png
1yHIdGW.png
H6RqKiZ.png

BHGFVvr.png

LG G3 Stylus Turkdevs farkıyla çok yakında. :)

olamaz o benim projemdi :( g3 stylus d980 :((

Orochi hocadan izin alabilirsek -ki ben kendisine hiçbir şekilde ulaşamıyorum, bir tema paketi olarak yayınlanabilir. Ancak ikonlar Holo HD launchen için yapılmış 5 tane. Bütün ikonları içermiyor zaten ücretli bir paketten esinlenerek ben yapmıştım.

maraza' Alıntı:
Orochi hocadan izin alabilirsek -ki ben kendisine hiçbir şekilde ulaşamıyorum, bir tema paketi olarak yayınlanabilir. Ancak ikonlar Holo HD launchen için yapılmış 5 tane. Bütün ikonları içermiyor zaten ücretli bir paketten esinlenerek ben yapmıştım.

Ben bir şey diyeceğini sanmıyorum. Bu ara telefonu yok o yüzden görünmüyor ortalarda, bir şekilde ulaşıp söyleyelim kendisine.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

OTA
YENI TABAN 
FULL MODIFIYE YAKINDA SIZLERLE :rofl2:

Hocam cyanogen i paylaşmayı düşünmüyorsunuz biliyorum lakin bilgisayarı olmayan arkadaşlar bende olmak dahilinde cyanogenmodu kullanamıyoruz bi paylaşsanız da şu nimeti bizde kullanabilsek

@maraza
Kaynak Belirttikten Sonra Benim için Sorun Olmaz Eline Sağlık JB Temalayan Yok Foruma Renk Gelir

Discovery Ekrandaki Beyaz Lekelerden Ve Home Tuşunun Arada Kendi Kendine Basmasından
( Ekran Değişiminden Dolayı Olan Kapasitif Hatası ) Nedeniyle Değişim için Servise Yolladım
15-20 Gün Bekleyeceğiz Bu 5. Gönderişim Bu Sefer Cihazın Değişmesini Umuyorum :rool:

Yeri gelmişken sorayım. Hocam portladığım romun yazılar simgeler vs. çok küçük bunu nasıl büyütebilirim? 

Kullanılan Fontu Değiştirerek Sorunu Düzeltebilirsin
Birde Framework-res.apk ve Ayarlar Vb Apkların values/res klasöründe Arrays.xml ve integres.xml de Font için
Bölümler Var diye Hatırlıyorum