Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DmXeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sdk Maneger™' Alıntı:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

OTA
YENI TABAN 
FULL MODIFIYE YAKINDA SIZLERLE :rofl2:

elinize saglık beklıyoruz...

elimde 5 aylık disco var çiziği bile yok kaça giderki? :D discovery 2 mini alsam fena olmazdı ah şu pişmanlıklar

vE8qQ6.png

LagLYG.png

Pq6gYN.png

g5VB4R.png

94qO93.png

MEgrPQ.png

JiaYu G4S için portladığım allview X2 Soul

Incredible' Alıntı:
elimde 5 aylık disco var çiziği bile yok kaça giderki? :D discovery 2 mini alsam fena olmazdı ah şu pişmanlıklar

Vedat olsun bana kalsa ilk basta 50tp daha verip 16gb alirdim yada bekler s3 alirdim birde cm11 mis gibi :D

Snake™' Alıntı:
@tamer18 Şu Kilit Ekranını Flashlancak Şekilde Verebilir misin.

Romun orjinal kilit ekranı hangi dosyalara gömülü bilmiyorum.

Asderdd' Alıntı:
mIHqJcm.png
Gdzs272.png
HItHJHy.png

YzEds4Q.png
1yHIdGW.png
H6RqKiZ.png

BHGFVvr.png

LG G3 Stylus Turkdevs farkıyla çok yakında. :)

Gözlerimiz yollarda kaldi hocam romun 3 gun sonra gelmesini bile bile saat basi forumu kontrol eden sadace ben miyim ? :) ( artik rom atmaktan birktim kalici rom olmasi dilegiyle tekrar kolay gelsin saygilar ) ...

Aynen @Asderdd Hocam Romu beklediğimden başka rom kurmuyorum. Şuan Color OS'tayım ve çok fena sapıtmış durumda :D

atakan58' Alıntı:
Aynen @Asderdd Hocam Romu beklediğimden başka rom kurmuyorum. Şuan Color OS'tayım ve çok fena sapıtmış durumda :D

Arkadaşı bunaltmayın. Bitirince verecek. Uğraştığı sorunlar kolay, herkesin bildiği, çözülecek sorunlar değil. Elinden gelenin en iyisini yapıyor zaten. Burası dışında da insanların bir hayatı olduğunu unutmayın.

@SmiLeToLiFe®

Hocam nerden buluyorsunuz bu temaları. Ben geçen gün saatlerce baktım düzgün bir tema bulamadım :/ bir konu açıp temaların linklerini falan paylaşsanız olmaz mı? :)

Desreuezq' Alıntı:
tamer18' Alıntı:
Snake™' Alıntı:
@tamer18 Şu Kilit Ekranını Flashlancak Şekilde Verebilir misin.

Romun orjinal kilit ekranı hangi dosyalara gömülü bilmiyorum.

keyguard.apk  :rpg:  :gl:
Bu romda sadece 
keyguard.apk ile bitmiyo  Amigo_NaviKeyguard.apk de var ama sizin romlarda çalışcağını sanmam.