Frankestein™' Alıntı:@tamer18 hocam bizim discoverylere olmaz mi bu?
Dr.Razor™' Alıntı:Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Daha cok isi var :rool: @Asderdd eline saglik knk. Benim diyen dev bu romu sittin sene bu hale getiremez
Dr.Razor™' Alıntı:Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Daha cok isi var :rool: @Asderdd eline saglik knk. Benim diyen dev bu romu sittin sene bu hale getiremez
Romun güzelliğinden şarj bile erimiş bittim sana diyor
Hangi ROM acaba hocam ?kiLLa.hkN' Alıntı:Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Türken58' Alıntı:Hangi ROM acaba hocam ?kiLLa.hkN' Alıntı:Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Legend v12
Sizin ROM'unu ne oldu hocam ? Yapımına devam mı ediyorsunuz ?kiLLa.hkN' Alıntı:Türken58' Alıntı:Hangi ROM acaba hocam ?kiLLa.hkN' Alıntı:Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Legend v12
Dr.Razor™' Alıntı:Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
General Mobile Discovery Air ported(Zaten aylar oncesinde portladim ama sorunlarina ugrasmamistim ) @Orochi® @SmiLeToLiFe® @Asderdd @bugra333 @Wes @MadloveR
- Turkce dil eklendi. %98 Turkce. (Verecegim guncelleme ile %100 yapacagim)
- Kamera uygulama sorunu cozuldu artik sorunsuz calisiyor.
- On kamera sorunu cozuldu. Sorunsuz.
- Hafizanin tek olma sorunu cozuldu(En onemlisi bu ). Artik iki hafiza yi da sorunsuz ve dogru goruyor.
- Durum cubugunda cekince kasma yok sikintisiz ve cabuk iniyor.
- Shake and brush var.
- Vs Vs ...
Sorundan sayarsaniz rom tek sim kart ve cift sim destegi vermeyecegim!
Yine sorundan sayarsaniz kilit ekraninda kaydirarak acarken hafif kasiyor. Bu bizden degil gioneeden kaynakli sorun eski surumleri normaldi.
Ha bir de kendi pusulasi donuyor ve reset atiyor. Baska bir pusulada bu sorun yok.
Saygilarimla. @Dr.Razor™ :sigaraiciyor:
Bebelere lastik don :goodbye: