Herkes Nick'inin Nereden Geldiğini Yazsın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Celuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cvp: RE: Herkes Nick'inin Nereden Geldiğini Yazsın

Frozen' Alıntı:
Rygebin' Alıntı:
Celuk' Alıntı:
Rygebin' Alıntı:
Wes' Alıntı:
Wesley Sneijder'den geliyor :)

Galatasarayla Nick'inden anlaşılır Abi :D

Ben de galatasarayli olmama ragmen hic aklima gelmemisti O_o :neey:

Senın zaten nickin yanlış, Celluk veya Çulluk yaptır sen onu :D  :rool: :rool: :rool:

Ben celuk yazsa bile celluk diyesim geliyor :D

:troll1:

Cvp: Herkes Nick'inin Nereden Geldiğini Yazsın

Wolfteam oynarken eskiden adim KillerAizen di, diger hesabimin adi Shiel'dAizen di.. TcAnatolia klanimin adiydi.. Genelde forumlarda felan TufanBey i kullaniyorum :troll1:

kullanıcı adım kur'an-ı kerim'de 89.sure olan fecr suresinden geliyor.beni çok etkiliyor, çok iyi hissediyorum okuyunca ve dinleyince.. ayrıca yazı ve şiir yazmayı severim, yazdığımda da hep fecr vakti denen o vakitlerde verimli olduğumu düşündüğümden fecr vaktini seviyorum, bu zamana karşı bir yakınlık hissediyorum. fecr vakti sabaha karşı olan, tan yerinin ağarmaya başladığı vakittir. ingilizce öğretmenliği okuduğum için sonuna -âl- eki ekledim, -al eki ingilizce'de bazı kelimelere "özgü, ait" anlamı katar. kelimelerle içli dışlı olduğum için, bir de dile ve dil yapısına meraklı olduğum için böyle kendimce "fecr vaktine ait, o vakte özel" gibi anlama gelebilecek bir kullanıcı adı yaptım. türkçeye uygun olsun diyip şapkalı a yaptım filan.

imzamda da fecr suresinden iki ayet yer alıyor.

Tabii ki de soyadım olan Şimşek'in, Göktürkçe halidir Balkı takma adım...

süvarileri yani atlı askeri birimleri oldum olası merak ve hayranlık karışımı biir şekilde ilgimi çekmiştir savaştaki önemi yeniçerier sipahiler dilde kolay söylenmesini verdiği ciksınlık :D ve bazı şahsiyetlere atıfta bulunulduğu için kullanma ve nickim yapma konusunda iyi bir seçenek olduğunu belirtmek isterim :D

@Celuk
Nickim : TR.HaMeR
Nerden geldiği ise  90' lardan MC Hammer'ın  U Can't touch this
Şarkısından Geliyor. :)

Cvp: RE: Herkes Nick'inin Nereden Geldiğini Yazsın

Boringer' Alıntı:
Boring=sıkıcı
Boringer=sıkılan  :D

Boringer sıkıcı yapan olmasi lazim O_o

Bende sınıfın teknoloji ve android manyağı olduğum için bana droid diyorlardı adimla birleşti
@Kadirdroid oldu :troll1:

Cvp: Herkes Nick'inin Nereden Geldiğini Yazsın

Bende sürekli GM markası kullandım (Discovery ve 5 Plus) + Şehrinin kodu 81(Düzce) birleştirince= "GMci81"

Yolda bulduk kullanıyoruz  O_o

wesley-sneijder-kimdir-galatasarayda-mi-kaliyor-47429.png

Ricochet isimli oyunu 4.sınııfta yanlış yazmamla çıktı çok saçma sonradan Rico diye kaldı :|