D Dev1 Original poster Kayıtlı Üye 12 Nis 2017 4 0 27 Cihaz General Mobile ROM Kitkat 12 Nis 2017 #1 Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Resim de gorundugu gibi recent apps degistirmek istiyorum yardim edermisiniz saygi deger buyuklerim
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Resim de gorundugu gibi recent apps degistirmek istiyorum yardim edermisiniz saygi deger buyuklerim
NightyFrozen Yönetici 31 Ocak 2015 829 564 Cihaz Samsung Galaxy S8 In ROM The FrozenROMS Project (hala yapamadık, ama bir gün) 16 Nis 2017 #2 Maalesef hemen istemekle olmuyor. HTC Recent apps diye geçer bu. Cihazına göre smali düzenlemen gerek. En az 1 gün tam olarak harcanması gerek. Uğraşmaya değer mi ? Orası size kalmış. Tepkiler: onur5488
Maalesef hemen istemekle olmuyor. HTC Recent apps diye geçer bu. Cihazına göre smali düzenlemen gerek. En az 1 gün tam olarak harcanması gerek. Uğraşmaya değer mi ? Orası size kalmış.