TheDoctor™' Alıntı:%30 vs olunca 5-10 dk şarj et kapatıp aç duzelir
Zoltron' Alıntı:Bende de bu sorun var ama benim batarya açılmaya başlamış ona bağladım ama sende böyle bir şey var mı?
Oxygen' Alıntı:Söyliyceğim adımları teker uygularsan sorun çözülebilir.
Telefonu %100 şarj et - En az 2.5 saat bekle zaten ortalama o sürede şarjın %100 olur.
%100 olduktan sonra 30 dakika daha bekle ve şarjdan çıkar.
Telefonun şarjı %2 'ye gelene kadar kullan.
RootExplorer veya benzeri bir programla " batterystats.bin " dosyasını sil.
- Bu adamı gelene kadar illa ki pil yüzdesinde atlamalar olucaktır.Böyle olduğu ilk anda telefonun bataryasını çıkar güç düğmesine 15-20 saniye basılı tut ardından tekrar bataryayı tak.Bir daha pilde atlamalar olursa bu işlemi yapma.
Telefonun şarjı tamamen bitince kapanınca 10 dakika bekle ve yukarıdaki işlemi tekrar yap.
Telefonu şarja tak ve 3 saat bekle ardından aşağıdaki uygulamayı indir ve talimatları uygula işlem tamamdır.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vitula.batterycalibration&hl=de
Emre Can Akdaş' Alıntı:Oxygen' Alıntı:Söyliyceğim adımları teker uygularsan sorun çözülebilir.
Telefonu %100 şarj et - En az 2.5 saat bekle zaten ortalama o sürede şarjın %100 olur.
- Bu adamı gelene kadar illa ki pil yüzdesinde atlamalar olucaktır.Böyle olduğu ilk anda telefonun bataryasını çıkar güç düğmesine 15-20 saniye basılı tut ardından tekrar bataryayı tak.Bir daha pilde atlamalar olursa bu işlemi yapma.
Telefonun şarjı tamamen bitince kapanınca 10 dakika bekle ve yukarıdaki işlemi tekrar yap.
Telefonu şarja tak ve 3 saat bekle ardından aşağıdaki uygulamayı indir ve talimatları uygula işlem tamamdır.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vitula.batterycalibration&hl=de
işte o uygulama yalan denedim gram etkisi yok
Silme işleminide,play deki programlarıda denedim. malesef işe yaramıyor bende.Oxygen' Alıntı:Emre Can Akdaş' Alıntı:Oxygen' Alıntı:Söyliyceğim adımları teker uygularsan sorun çözülebilir.
işte o uygulama yalan denedim gram etkisi yok
Ben denediğim her telefonda faydasını gördüm ama işe yaramıyor diyorsan birde aşığıdakini denemeni tavsiye ederim.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&hl=de
Eğer buda işe yaramaz ise Root Explorer veya benzeri bir uygulama ile şarj %100 olunca " batterystats.bin " silinerek işlem tamamlanabilir.
Snake™' Alıntı:O Zaman Bataryan Ölmüş Demektir.
Emre Can Akdaş' Alıntı:Snake™' Alıntı:O Zaman Bataryan Ölmüş Demektir.
garanti karşılarmı? orijinal batarya 60 tl civarındadır.
Snake™' Alıntı:Emre Can Akdaş' Alıntı:Snake™' Alıntı:O Zaman Bataryan Ölmüş Demektir.
Denemekte Fayda Var.
orjinal batarya 25 tl ben aldım 5 aydır kullanıyorum aynı sorun bende vardı sorun batarya değil costum rom kurmatan kaynaklı bi sorun wipe batary yapman lazım bunu cwm den yapman şart ben bu şekilde kurtuldum eğer düzelmezse stock rom kur ama jeli ban olsunArvelo' Alıntı:Snake™' Alıntı:Emre Can Akdaş' Alıntı:Snake™' Alıntı:O Zaman Bataryan Ölmüş Demektir.
Denemekte Fayda Var.
bataryayı aldım ve hala aynı sorun devam ediyor
fahrettin' Alıntı:orjinal batarya 25 tl ben aldım 5 aydır kullanıyorum aynı sorun bende vardı sorun batarya değil costum rom kurmatan kaynaklı bi sorun wipe batary yapman lazım bunu cwm den yapman şart ben bu şekilde kurtuldum eğer düzelmezse stock rom kur ama jeli ban olsunArvelo' Alıntı:Snake™' Alıntı:Emre Can Akdaş' Alıntı:Snake™' Alıntı:O Zaman Bataryan Ölmüş Demektir.
Denemekte Fayda Var.
Bunun bataryayla alakası yok cwm den wipe batery yapmayı dene bunun için eski bi recovery kurman lazım son sürümlerde bu özellik yok yanlış hatırlanıyorsam sürümü 5 diye başlıyorduArvelo' Alıntı:fahrettin' Alıntı:orjinal batarya 25 tl ben aldım 5 aydır kullanıyorum aynı sorun bende vardı sorun batarya değil costum rom kurmatan kaynaklı bi sorun wipe batary yapman lazım bunu cwm den yapman şart ben bu şekilde kurtuldum eğer düzelmezse stock rom kur ama jeli ban olsunArvelo' Alıntı:Snake™' Alıntı:Emre Can Akdaş' Alıntı:garanti karşılarmı? orijinal batarya 60 tl civarındadır.
Denemekte Fayda Var.
şuan bende jelly var ama bataryayı almadan önce kurdum tam olarak ne yapmam gerek