[Kernel][3.4.67] - Qmobile-A900/Clones

ufukzimmermann' Alıntı:
Defelarca demedim ama yine de gitmedi zaten bende bu gmd bin orijinal animasyonu çalışıyor ama.çalışmadan önce turkdevs ROM ve iPhone simgesi çıkıyor

Kaç konuya yazdın hocam sen bunu? o_O

8094 veya 8095'i telefonunun boyutuna göre yükle kabloyla, düzelir. :)

1283a için çalışacağı açıklandı. Diğerleri için uğraşılıyormuş.
...
Ufukzimmerman allah aşkına o ios romunu nasıl yükledi isen stock romuda cwmden yükle. Olmadı spflash ile kitkat yükle. Olmazsa logo güncelle, olmazsa kır telefonu gitsin. :mad:

aynen.. peki bu 4gb 16 gb olayı noolmuş beyler 4gbler kurabilicekmi bu lcm var ..ama 4gb

okydoky' Alıntı:
aynen..  peki bu 4gb 16 gb olayı noolmuş beyler  4gbler kurabilicekmi  bu lcm var ..ama 4gb

Bir şey farketmez sanırım. Kernel ile hafıza boyutu direk alakalı olmaz.

http://i.hizliresim.com/yMaQla.png mobilden yükleyemedim ama benim ki değişik geldi. 

congratulations bro the vibration is weak for all stock kernels so never mind it. on xda-devs there is so many mods and tricks for mt6589 kernel look at kash kernel thread and merge with that kernel :) hope you allow my group joining request soon

Marjinalkeko' Alıntı:
Logu nasıl atıcaz? Hemen atalım. 

adam logu kendi alıyo  . bikaç kişinin kerneli inceledi lcm driverlarına baktı. duruma göre uymayan 6kişiyle sırayla görüşüyo teamwiewer bağlıyo logu kendi alıyo

çok gırgırını çevirdik bunun:D  burda  irtibata giren burdan birer birer kayboldukça..noluyo yahu dedik :D

1283a için çalışıyor fakat 4gb 16gb fark ediyor mu? Ediyorsa 4gb birinden log alsa olur herhalde

hey @[font='Open Sans', sans-serif]jawad6233 will you need to take logs from the device wth "lcm 1283a 4gb" ones? [/font]