[KERNEL] GM 5 Plus HyperX Kernel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asderdd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Asderdd hocam eline koluna saglik peki cift dokunarak uyandırmayı nasıl aktif edebilirim aokp romunda

Cvp: RE: [KERNEL] GM 5 Plus HyperX Kernel

dj123tr' Alıntı:
@Asderdd hocam eline koluna saglik peki cift dokunarak uyandırmayı nasıl aktif edebilirim aokp romunda

Kerneli kurduysanız başka bir şey yapmanıza gerek yok.

Yeni sorunsuz sürüm ne kadar yakın @TheNexus @Asderdd Emeklerinize sağlık şimdiden teşekkürler..

Cvp: [KERNEL] GM 5 Plus HyperX Kernel

Arkdaşlar kerneli yükledim telefon sürekli kapanıp açılıyoo nasıl düzeltecem

Artık tiklaya tiklaya acarsiniz :troll11:
Biz de guc tusuyla ugrasalim :troll1:

selim_09' Alıntı:
Yeni sorunsuz sürüm ne kadar yakın @TheNexus @Asderdd Emeklerinize sağlık şimdiden teşekkürler..

ROMları ve kernelleri ben yapmıyorum ben sadece test ediyorum :D  sadece @Asderdd e teşekkür edin. 

TheNexus' Alıntı:
selim_09' Alıntı:

ROMları ve kernelleri ben yapmıyorum ben sadece test ediyorum :D  sadece @Asderdd e teşekkür edin. 
@TheNexus siz test etmeseniz, sorunlar tespit edilip nasıl hızlı bir şekilde çözülür :D @Asderdd 'in işini kolaylaştırıyorsunuz size de teşekkür etmek şart bence ;)

Cvp: [KERNEL] GM 5 Plus HyperX Kernel

Teşekkürler kardeşim eline sağlık.... :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

reset atıyor arada bir şu an kaldıracam...sorun düzeldiğinde tekrar deneyeceğim....