Kulaklik Sorunu

alikemal064

Yasaklı Üye
23 Nis 2015
100
8
Yaklasik 4 tane kulaklik aldim. Hepsi Farkli Farkli , iphone 5 , s4 , lumia 820, sony z kulakliklari aldim. Telefona takip muzik dinleyince ses bayagi kotu cikiyor . fakat mp3 um var ona takinca super ses cikiyor. Sorun sizdede varmi ve cozumu varmidir ?

Sorun dts denen saçmalık. Ses ayarlarından dts effect kısmına giriyosun, default'a (varsayılan)tıklıyosun ve kurtuluyosun bu saçmalıktan. Sistemden kaldırmanın bi yolu varsa denemeye açığım. Bilen söylesin.

Ses boğuk şekilde geliyorsa kulaklık soketinin baglantisi farklı olduğu içindir kulaklık taki cevaplama tuşuna basılı tutunca ses duzeliyorsa dediğim sorun vardır . kulaklıklar  uyumsuzdur

Sony mh750c kulaklık kullanıyorum gmd2 mini de seste sorun yok.

Orochi©' Alıntı:
Ses boğuk şekilde geliyorsa kulaklık soketinin baglantisi farklı olduğu içindir kulaklık taki cevaplama tuşuna basılı tutunca ses duzeliyorsa dediğim sorun vardır . kulaklıklar  uyumsuzdur

Sony mh750c kulaklık kullanıyorum gmd2 mini de seste sorun yok.

Hocam Onu Biliyordum Zaten Teşekkür ederim. Fakat Kulaklık uyumlu mic falan çalışıyor ses kötü sadece ? Varmıdır Yazılımla Alakası. (ses boğukluğu sizin  anlattıgınız gibi o tuşa basıyormuş gibi değil 2 tık daha iyi ama boğuk[Anlatamadım ama herneyse])

Telefonun kulaklık girişinde sorun olmasın ? 
Dediğin kulakliklardan iphone ve s4 ( s4 miniyle ayniysa onuda denedim ) hariç hepsini denedim hepside gayet güzel ses veriyordu 

Orochi©' Alıntı:
Telefonun kulaklık girişinde sorun olmasın ? 
Dediğin kulakliklardan iphone ve s4 ( s4 miniyle ayniysa onuda denedim ) hariç hepsini denedim hepside gayet güzel ses veriyordu 

O zaman Sorun Benim Telde :) Saol